LIVE VÝSLEDKY OKTAGON 53

NETKY.SK • 10 Február 2024, 18:25 • 2 min
LIVE VÝSLEDKY OKTAGON 53

V nemeckom Oberhausene sa dnes koná OKTAGON s poradovým číslom 53 a portál Netky.sk ťa bude informovať o výsledkoch.

slovakia

left justify in out

FREE PRELIMS

1. ZARABI vs. BATFALSKÝ

- Kuba Batfalský pri svojej premiére v Oktagone nezažiaril. Jeho súper Zarabi si fantasticky takticky zvládol a suveréne vyhral na body.

 

2. AL vs. VOTAVA

- Vysnívaný debut ! Aj takto sa dá nazvať výkon nemecko-tureckého zápasníka Ala ktorý nedal svojmu súperovi žiadnu šancu a už v prvom kole víťazí na TKO. 

 

3. BRAJSHORI vs. FAJK

- Ani ďalšiemu češkému zástupcovi na dnešnej karte sa nezadarilo. V tomto zápase sa stretli dva bojové štýly. Zatiaľ čo Fajk chcel zápas viesť na zemi, súper chcel zápasiť v standupe. Brajshori nakoniec z defenzívy utiahol Fajka ktorý sa pokúšal o takedown.

 

4. POKORNÝ vs. POKUKAJ 

- výsledok ktorý určite druhej strane úsmev nepriniesol. Veľmi vyrovnaný a atraktívny zápas končí až na bodové rozhodnutie v ktorom 29:28, 29:28 a 30:27 jednohlasne víťazí Pokuraj.

 

5. MALACH vs. MILIDRAGOVIĆ

- Kráľ severu víťazí ! Po ťažkom prvom kole Malach v druhom kole predviedol jednoznačný výkon a ground and pound víťazí na TKO.

 

MAIN CARD

6. AKIPA vs. TRUŠČEK

- najvyhrotenejší zápas celej karty má svojho víťaza. Po tom ako Akipa napadol svojho súpera na vážení, strhol tento zápas veškerú pozornosť a práve spomínaný Akipa v ňom ťahal za kratší koniec. Trušček presne tak ako predikoval, naplnil svoj gameplan a v druhom kole na submisiu víťazí.

 

7. KHAJEVAND vs. ZAWADA

-  ČO BOL TOTO ZA ZÁPAS ?! Neskutočný zápas ktorý do konca druhého kola jasne vyhrával Khajevand, nakoniec otočil Zawada ktorý minútu pred koncom šokoval arénu submisiou na nohu ktorá bola úspešná a preto sa stáva víťazom tohto zápasu.

 

8. BROŽ vs. CROSBY

- zápas hodný remízy. Zápas nahoru a dolu. Tento zápas mal všetko čo oko nezaujatého diváka chcelo vidieť. Brož nakoniec vďaka dobrému finišu v závere tretieho kola víťazí o bod. Po zápase uznal kvality súpera a tiež že to videl na remízu. Taktiež Apollo Eckerlin spoznal svojho súpera na májovi turnaj vo Frankfurte, prijal výzvu od Broža.

 

9. DULATOV vs. PALAILOGOS

- WAAAAU ! Dulatov nedal svojmu súperovi žiadnu šancu a jednu sekundu pred koncom kola na KO poráža svojho gréckeho súpera ktorý zniesol toľko, čo by mnohí nezvládli.

 

TITLE FIGHT

10. DALISDA vs. DOURTHE

- AAAAND STILLL ! Dalisda nedopustila žiadne prekvapenie a znova obhajuje svoj titul. Svoju francúzsku súperku poráža na body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies