LIVE VÝSLEDKY FABRIQ 4

NETKY.SK • 20 Január 2024, 20:33 • 2 min
LIVE VÝSLEDKY FABRIQ 4

V Nitrianskej športovej mestskej hale na Klokočine sa práve teraz koná turnaj FABRIQ 4 a Netky vás budú informovať o priebehu.

slovakia

left justify in out

1. ŠVAGERKO vs. KOVÁČ

- zápas v ktorom Viktor pretavil svoju povesť v podobe silných prvých kôl ale do druhého kola opraty zápasu prebral Švagerko a ukončil zápas v 2.kole na submisiu.

 

2. GUTH vs. CSEH

- domáci zápasník Guth aktívny hneď od úvodu. Pekne trafené údery na hlavu súpera rozhodli o tom že domáci Gurh víťazí na TKO.

 

3. BREZOVSKÝ vs. SOROKA

- známa tvár amaterského mma Marián Brezovský sa predstavil na dnešnom galavečery. Vo veľmi fyzicky náročnom zápase plných napínavých momentov víťazí na body Brezovský.

 

4. SMAALI vs. DANG

- oslava amatérskeho mma. Aj tak by sa dal nazvať tento zápas. Málokedy zápas na prvej prelims karte môže kandidovať na zápas večera ale v tomto prípade zápas týchto dvoch borcov je zatiaľ jasným favoritom. Vo vyrovnanom zápase plných prestreliek a fantastických otočiek na zemi víťazí domáci Erik Dang na body.

 

5. KRIŽAN vs. PODZEMSKÝ

- možno pre mnohých Križan favoritom, výkon v klietke bol iný. Zápas vyhráva na body Podzemský.

 

6. NIKOLIĆ vs. STANOVSKÝ

- opäť zástupca trnavského Spartakus Fight Gymu na Fabriq 4. Ale opäť neúspešne. Stanovský víťazí na submisiu.

 

7. LINEK vs. REDENTO

- zápas ktorý celých 15 minút prebiehal na zemi ovládol jednoznačne na body Redento.

 

8. GONDŽALA vs. SIMON

- publikum v tomto zápase jasne naklonené na stranu Gondžalu nepomohlo Denisovi v zápase. Gondžala sa snažil čo najviac úderov natriafať v postoji a aj následne keď sa ocitol na zemi hľadal alternatívy. Ale nepomohlo, maďarský súper víťazí na submisiu.

 

9. CIGÁNIK vs. LACHKÝ

- jediný zápas vypísaný pod pravidlami MMA Striking priniesol fantastickú bitku z oboch strán ktorá priniesla bodové rozhodnutie. Fakt že Cigánik bol v druhom kole počítaný rozhodol a Lachký víťazí na body 2:1.

 

10. KOKY vs. CONORTO

- obaja si sľubovali tvrdú bitku, a skončilo to na zemi. Robert Koky zaznamenal svoju prvú historickú submisiu a Viktora ukončil už v 1. kole.

 

11. BARTL vs. ODUNJO

- Marek Bartl svojich fanúšikov a celú halu nepotešil. Jeho súper ho na zemi ukontroloval celé 3 kolá a pripísal si výhru na body.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies