Jozef OKLAMČÁK si VIANOCE 2O23, užíval na TROCH KRÁĽOV 2O24

NETKY.SK • 8 Január 2024, 10:30 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK si VIANOCE 2O23, užíval na TROCH KRÁĽOV 2O24

BRATISLAVA - Ako sme sa dozvedeli zo sociálnych sietí prezidenta zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa OKLAMČÁKA, Vianoce, ale i Silvester a Nový rok, neočakávane strávil v zariadení novej ministerky zdravotníctva, no s veľmi príjemnými a sympatickými sestričkami, či lekármi, ktorých veľmi prísne koordinoval a usmerňoval, viceprezident zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, primár Juraj Štofko.

slovakia

left justify in out

Ako informoval na Facebooku sám prezident zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK: „A tak si po desať dňovom pobyte, 25 infúziách a váhe mínus 4 kg, najkrajšie dni v roku, vynahradzujem teraz, počas sviatkov TROCH KRÁĽOV. Aj darček od mojej "adoptovanej" dcéry Janette Jakubisková, "RED DUCATI" tenisky, som si poriadne vychutnal až teraz. A užívam si to všetko naplno,“ zhodnotil priebeh svojich sviatočných dní Jozef Oklamčák.

Jozef Oklamčák zhodnotil aj svoju "neskorú" vianočnú večeru: „Pri dobrom "TROJ KRÁĽOVOM", teda v mojom prípade "VIANOČNOM" jedle. Kapustnicu s hríbami, "bobaľky" s kapustou i tvarohom ,"kaprom" na cibuľke, vianočnom koláči, či "vianočných oplátkach." No a pri kávičke a "TROJ KRÁĽOVEJ" sviečke, ktorú mi doviezol z Viedne, kde už 25 rokov žije, spevák, lev a môj dobrý priateľ Jozef Ivaska," zhodnotil Jozef Oklamčák.

Na Silvestra si Jozef Oklamčák, ako sám napísal po prvýkrát v živote, pripíjal na zdravie "čistou destilovanou vodou". „Nech je symbolikou môjho zdravia na celý rok 2O24," ako napísal na sociálnej sieti Facebook a dodal: „Už sa teším na prípitok so šampanským na januárovej "NOVOROČNEJ PÁRTY" Československého leva 2O24. Vám všetkým želám okrem iného, "nie lepší rok, ale lepších ľudí v ňom".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák, Foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies