Počas tréningu zomrel 18-ročný nádejný cyklista Róbert Nagy ml.

NETKY.SK • 19 August 2021, 20:46 • 2 min
Počas tréningu zomrel 18-ročný nádejný cyklista Róbert Nagy ml.

TRENČÍN - Počas tréningu prišiel o život slovenský juniorský reprezentant v cyklistike Róbert Nagy mladší.

slovakia

left justify in out

O jeho úmrtí informoval facebookový profil Slovenského zväzu cyklistiky (SZC). "Neuveriteľne ťažko sa hľadajú slová na sprostredkovanie takejto informácie. Vyhasol život ďalšieho mladého človeka. Dnes počas tréningu tragicky zahynul mladý juniorský reprezentant Róbert Nagy. Šiesty z tohtoročnej časovky MSR juniorov podľahol zraneniam po páde počas obiehania kamiónom a následnom náraze do zábradlia. Nech odpočíva v pokoji. Úprimnú sústrasť rodine," informoval zväz.

 


"Robo pri tréningu a vo veľkej rýchlosti, keď išli ako skupina dolu kopcom v smere na Trenčianske Jastrabie, trafil kameň na ceste a hodilo ho doľava. Zhodou okolností išiel vedľa neho kamión, ktorý ho stiahol a vyhodil späť do zábradlia vedľa cesty," povedal pre zoznam.sk jeden z funkcionárov Slávia Trenčín Cycling Academy, kde Nagy pôsobil.


"Dnes v dopoludňajších hodinách došlo na ceste pri Trenčianskom Jastrabí k pádu cyklistu. Osemnásťročný cyklista pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Poverený policajt ODI začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Boli pribratí znalci z odboru cestnej dopravy a zdravotníctva," informovala portál hovorkyňa trenčianskej polície Danka Adamíková.

 

Súvisiaci článok: Obrovská tragédia! Zrážku s autom neprežil deaflympijský špičkový cyklista Adrián Babič



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies