Lístky na titulový súboj v superťažkej váhe boli fuč za 90 sekúnd

NETKY.SK • 19 Február 2016, 15:18 • 2 min
Lístky na titulový súboj v superťažkej váhe boli fuč za 90 sekúnd

LONDÝN - O profesionálny boxerský súboj Charles Martin - Anthony Joshua, z ktorého 9. apríla v londýnskej O2 Arene vzíde majster sveta organizácie IBF v superťažkej hmotnostnej kategórii, je mimoriadny záujem.

slovakia

left justify in out

Vstupenky sa vypredali za 90 sekúnd, internetový predaj mal 17 000 unikátnych zákazníkov.


"V momente by sme naplnili Wembley, veď o titul svetového šampióna v najťažšej váhe sa bude v Londýne bojovať prvýkrát po šestnástich rokoch," vyhlásil na tlačovej besede promotér a organizátor zápasu Eddie Hearn, video sprostredkoval kanál iFL TV na YouTube. V britskej metropole sa duel takéhoto významu dosiaľ naposledy uskutočnil 15. júla 2000, keď domáci hrdina Lennox Lewis knokautoval Francoisa Bothu.


Teraz sa stretnú v profesionálnom ringu stále nezdolaní pästiari. Mladá krv v podobe zlatého medailistu z olympijských hier 2012 Joshuu vyzve amerického vlastníka spomenutého opasku Martina. Získal ho 16. januára tohto kalendárneho roka, keď jeho ukrajinský protivník Viačeslav Glazkov pre vážne zranenie kolena odstúpil už v treťom kole.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies