VIDEO: Gottova dcéra prekvapila srdcervúcou skladbou venovanou otcovi!

NETKY.SK • 26 Január 2022, 15:44 • 2 min
VIDEO: Gottova dcéra prekvapila srdcervúcou skladbou venovanou otcovi!

Dcéra hudobnej legendy Karla Gotta, Dominika, a talianský skladateľ a spevák Gabriel Grillotti vydali spoločnú skladbu s názvom Pro tebe. Pieseň a videoklip majú byť poctou jej zosnulému otcovi Karlovi Gottovi. Určite vás dojme!

slovakia

left justify in out

Najstaršia dcéra Karla Gotta prekvapila a vydala spoločnú skladbu s Talianom Grillotim, kde recituje dojímavé slová v českom jazyku.

 

img

 

Celú atmosféru umocňuje Grillotti, ktorý spieva vo francúzštine. Grillotti údajne oslovil Dominiku ešte pred rokom na jar, kedy pieseň aj videoklip nakrútili. Zverejneniu však bránila pandémia.

 

img

 

„Zostala som sama a súdia ma. Som nemilovaná. Keď neviem, kade a kam, snažím sa byť ako ty," recituje Gottová v skladbe. Hovorí to určite veľa o jej vnútorných pocitoch. Skladbou vyjadruje vďaku a poctu Karlovi Gottovi, ako otcovi, za ktorého bola napriek všetkému vďačná. 

 

img

 

Dominika Gottová uviedla, že šlo o jej prvú profesionálnu skúsenosť s mikrofónom. Spievať by si netrúfla, no s recitovaním súhlasila. „Verím, že ľudia vďaka tej piesni pochopia, ako veľmi som otca milovala a ako sa teraz bez neho cítim," povedala Gottová pre Aha! a blesk.cz.

 

 

Prečítajte si: Dcéra Karla Gotta sa tajne vydala




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona