Lístky ná pápežovú omšu vo Philadelphii sa rozchytali za 30 sekúnd

NETKY.SK • 10 September 2015, 10:50 • 2 min
Lístky ná pápežovú omšu vo Philadelphii sa rozchytali za 30 sekúnd

PHILADELPHIA - Len za 30 sekúnd sa rozchytalo všetkých 10.000 lístkov na omšu, ktorú bude pápež František slúžiť počas návštevy USA v meste Philadelphia. Oznámila to dnes televízia CNN s odvolaním sa na usporiadateľov.

slovakia

left justify in out

Distribúcia lístkov cez internet sa začala v stredu o 20.00 h miestneho času. Každý záujemca si mohol objednať maximálne štyri voľné vstupenky na omšu pod holým nebom, ktorá sa uskutoční 27. septembra. O niekoľko hodín neskôr sa však už prvé objavili v ponuke portálu eBay za 99,99-450 dolárov.

 

Podobne sa na internete kupčí napríklad aj s lístkami na vlaky do Philadelphie v čase pápežovej návštevy, ktoré sa podľa CNN predávajú až za 40 dolárov, teda štvornásobok ich nominálnej hodnoty, či s ubytovaním, keď dvojizbový apartmán sa ponúka za 7000 dolárov za noc.

 

František pricestuje na svoju prvú návštevu USA 22. septembra. O dva dni neskôr sa ako vôbec prvý pápež prihovorí k spoločnému zasadnutiu oboch komôr Kongresu. Pápež sa pred návratom do Vatikánu zastaví ešte v New Yorku a vo Philadelphii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies