Prezidentské voľby 2019: Gabriela Drobová

NETKY.SK • 17 Január 2019, 00:59 • 2 min
Prezidentské voľby 2019: Gabriela Drobová

BRATISLAVA-Záujem kandidovať na post prezidenta SR v budúcoročných voľbách oznámila Gabriela Drobová v nedeľu 16. septembra 2018 prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Gabriela Drobová, rodená Ďurovková, sa narodila 13. apríla 1974 v Bratislave.Jej bývalý manžel Juraj Droba uspel v posledných župných voľbách a stal sa županom Bratislavského samosprávneho kraja. V roku 2007 sa s ním rozviedla.

 

Dlhoročne pôsobila ako producentka a šéfdramaturgička v TV Markíza. Momentálne je dramaturgičkou a riaditeľkou módnej televízie Fashion TV, dokonca sa do TV Markíza vrátila a vytvára vizáž moderátorov spravodajstva.

 

Absolvovala Gymnázium Ladislava Sáru v bratislavskej Karlovej Vsi.
Vyštudovala sociológiu na Fakulte humanistiky Trnavskej univerzity.

 

Gabriela Drobová je dlhé roky stálicou slovenského šoubiznisu. Začínala v detskom zbore Slovenského rozhlasu, potom pracovala ako rozhlasová moderátorka a pôsobila aj ako dramaturgička v FM Rádiu.

img

 

V televízii Markíza pracovala už tri mesiace pred začatím prvého vysielania, a to od 1. júna 1996, pričom o práci v televízii nikdy neuvažovala. Medzi jej moderátorské relácie v Markíze patrili Vitajte doma, Rodiny v Aréne a iné. Neskôr pôsobila v tejto televízii viac ako 15 rokov na poste ako šéfdramaturgička. Ako kreatívna producentka a dramaturgička sa podieľala na mnohých úspešných projektoch ako je Uragán, Smotánka, Na streche, Zámena manželiek, ale aj takých veľkých projektov akými sú Miss, Slávik, Silvestrovské programy, Nevesta pre milionára, Slovensko hľadá Superstar, Talentmánia a Adela show.

 

V roku 2008 získala ocenenie OTO za reláciu Slovensko má talent. V súčasnosti pracuje ako šéfka módnej televízie Fashion TV.

 

Záujem kandidovať na post prezidenta SR v budúcoročných voľbách oznámila Gabriela Drobová v nedeľu 16. septembra 2018 prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

 

„Teraz vám chcem niečo povedať, čo odo mňa nikto nečaká. Mám 44 rokov, vzdelanie, skúsenosti a hlavne energiu, aby som sa pustila do najväčšieho poslania v mojom živote … Ja som sa rozhodla, že idem s kožou na trh a pokúsim sa o kandidatúru na post prezidenta Slovenskej republiky.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies