Lipšic: MV a SIS jeho údajné SMS-ky nesledovali

NETKY.SK • 4 December 2013, 15:26 • 2 min
Lipšic: MV a SIS jeho údajné SMS-ky nesledovali

BRATISLAVA - Slovenská informačná služba (SIS) ani ministerstvo vnútra nesledovali údajné SMS-ky bývalého ministra vnútra Daniela Lipšica s advokátkou Zuzanou Miadokovou.

slovakia

left justify in out

Prepisy údajných správ niekto zverejnil na internete. "SIS údajnú SMS komunikáciu pána Lipšica a pani Miadokovej, zverejnenú na uvedenej internetovej adrese, nesledovala," uviedol pre agentúru SITA hovorca SIS Branislav Zvara. Podobne sa vyjadrila aj polícia. "Polícia uvedenú SMS komunikáciu nesledovala," povedal hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Materiál s kompromitujúcimi SMS-kami ešte v septembri prišiel do podateľne Najvyššieho súdu SR, odkiaľ ho odovzdali generálnej prokuratúre, aby ho prešetrila. Údajne ide o komunikáciu z čias, kedy bol Lipšic minister vnútra za vlády Ivety Radičovej. "To, že niektorí predstavitelia finančných a zločineckých skupín míňajú čas a nemalé finančné prostriedky na rôzne podvrhy, len dokazuje, že hnutie NOVA považujú za hrozbu. Za hrozbu toho, že verejnosti odhalíme ďalšie podvody, ako to bolo v prípade PPC a SPP," reagoval pre agentúru SITA predseda hnutia NOVA Daniel Lipšic. Koncom septembra pre denník Sme pripustil, že niektoré zo zachytených esemesiek sú reálne. K nim však potom podľa neho niekto vymyslel a doplnil kompromitujúci obsah. Nedávno sa na internete objavila aj údajná komunikácia Lipšica s ďalšou ženou. Pochádza vraj z účtu Lipšica na sociálnej sieti, ktorý napadali hackeri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies