Herec Ryan Reynolds sa obliekol ako Deadpool v ďakovnom videu na cenách Emmy po veľkom víťazstve dokumentu Welcome to Wrexham

NETKY.SK • 9 Január 2024, 11:33 • 2 min
Herec Ryan Reynolds sa obliekol ako Deadpool v ďakovnom videu na cenách Emmy po veľkom víťazstve dokumentu Welcome to Wrexham

LOS ANGELES - Americký futbalový dokumentárny seriál Welcome to Wrexham získal päť cien na Creative Arts Emmys 2023 a Ryan Reynolds sa v ďakovnom videu objavil v obleku superhrdinu Deadpoola, ktorého stvárnil.

slovakia

left justify in out

Ako informovala britská stanica BBC, klip zverejnený na Reynoldsovom X/Twitteri vyzerá ako úprimné ďakovné video, v ktorom vystupuje aj Rob McElhenney - ktorý v dokumente hrá po boku Reynoldsa, keď dvojica preberá malomestský waleský futbalový klub .., než sa s cenou objaví nikto iný ako Deadpool oblečený v obleku.

 

"Páni, cena Emmy, to je neuveriteľná pocta," povedal McElhenney. "Musím poďakovať toľko ľuďom. Na tento okamih som čakal šestnásť rokov, takže mám, čo povedať. Najprv by som chcela poďakovať..."

 

Práve v tomto okamihu Reynolds, ktorý v trilógii marvelovských filmov hrá Deadpoola, preberá postavu. "V prvom rade, Wrexham, máme ťa radi," povedal. "Ďakujeme, že ste Robovi a tomu druhému dovolili vyrozpovedať váš príbeh.." "Cymru am byth, b***hes," dodal, čo vo walesštine znamená "Wales forever, b***hes". Reynolds potom pokračoval množstvom ďalších vtipov a stelesnil antihrdinovského ducha postavy. "Chcel by som tiež poďakovať The Academy za túto poctu a za to, že po nás nepožadovala, aby sme sa zúčastnili televízneho odovzdávania cien so skutočnými celebritami," poďakoval Reynolds.

 

"Chcel by som sa tiež poďakovať spoločnostiam FX a Disney za ich podporu a na oplátku pán Lively sľúbil, že môj budúci film nesku*via." Tým narážal na film Deadpool 3, v ktorom sa pri premiére 26. júla 2024 objaví Reynolds a herec z Wolverina Hugh Jackman.

"A nakoniec, Oscari, máte výstrahu, zmr*i," dodal Reynolds. "Možno, že na budúci rok dostaneme symbolickú cenu za VFX. Len množstvo práce na Hughovej a Ryanovej tvári stojí aspoň za uznanie," uzavrel herec.

 

Snímka Welcome to Wrexham získala ceny v piatich kategóriách: Outstanding Picture Editing For An Unstructured Reality Program, Outstanding Unstructured Reality Program, Outstanding Directing For A Reality Program, Outstanding Sound Mixing For A Reality Program (Single or Multi-Camera), and Outstanding Cinematography For A Reality Program.

 

Adaptácia The Last of Us od HBO bola jediným seriálom, ktorý si z tohtoročného udeľovania cien Creative Arts Emmy Awards odniesol viac cien - osem.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / BBC, Variety, Foto: Deadline / Instagram / vancityreynolds
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies