Linz potvrdil pozíciu favorita a deklasoval Dunajskú Stredu

NETKY.SK • 25 September 2020, 09:38 • 2 min
Linz potvrdil pozíciu favorita a deklasoval Dunajskú Stredu

LINZ- Futbalisti DAC Dunajská Streda nestačili na rakúskeho favorita, ktorý si pomerne jednoducho poradil so slovenským súperom a zaistil si postup do 4.predkola.

slovakia

left justify in out

Linz nastrielal Dunajskej 7 gólov

Linz vstúpil do zápasu výborne, po 2 góloch Marka Raguza viedol po prvej pól hodine 2:0. Na začiatku druhého polčasu, Linz zvýšil náskok na 3:0. V 48.minúte prišla pre Dunajskú Stredu ďalšia rana, po surovosti panamského obrancu Cesara Blackmana, musel DAC dohrávať v desiatich. Hneď nato prišli ďalšie 3 presné zásahy a o postupe bolo vymalované. V závere zápasu sa Linz dokázal presadiť ešte raz a spečatil skóre na potupných 7:0. DAC v EL končí a rakúsky Linz sa v poslednom predkole stretne so Sportingom Lisabon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marko Raguž (@raguz10),

 

Favoriti nezaváhali

Tottenham zavítal na pôdu macedónskej Shkendije, v úvodných minútach otvoril skóre Erik Lamela. Shkendiji sa podarilo vyrovnať ale v druhom polčase si Spurs gólmi Son Heung-Mina a Harryho Kanea podržali postup a v poslednom predkole, privítajú na domácej pôde Maccabi Haifu z Izreaelu.

AC Miláno malo horší vstup do zápasu, v 15.minúte sa trafil hráč Bodo Kasper Junker. Miláno dokázalo okamžite odpovedať, krásnou strelou spoza šestnástky vyrovnal Hakan Calhanoglu. Na 2:1 zvýšil talianský mladík Lorenzo Colombo. Svoj druhý gól pridal v zápase Calhanoglu ale Bodo sa nevzdávalo a nádhernou strelou znížil skóre Hauge. Nakoniec si Bodo nedokázalo vybojovať predĺženie a Miláno postúpilo do 4.predkola.

 

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies