VIDEO Neuveríte čo tento starý otec spravil pre svoje vnúčatá

NETKY.SK • 28 December 2019, 09:48 • 2 min
VIDEO Neuveríte čo tento starý otec spravil pre svoje vnúčatá

BRATISLAVA - Muž z amerického štátu Oregon si kúpil žltý školský autobus, aby mohol svoje vnúčatá voziť do školy. Doug Hayes prezradil rodine svoje plány pred Vianocami a ako uviedol, deti boli nadšené. Svoje vozidlo nazval "Grandfather Express" (v preklade "Expres starého otca", pozn. SITA).

slovakia

left justify in out

Hayes pre CNN prezradil, že päť z jeho desiatich vnúčat už chodí do školy, pričom navštevujú malú súkromnú Paideia Classical Christian School, ktorá nemá vlastný autobus. Jeho vnúčatá však vždy chceli chodiť do školy v typickom žltom autobuse, a tak sa rozhodol vziať vec do vlastných rúk.

 


Starý otec sa vydá na prvú rannú trasu v januári, keď sa skončia prázdniny. "Potom zaparkujem autobus doma, sadnem do svojho auta a pôjdem do práce," povedal. "Myslel som na to, že sa im postarám o spomienku, na ktorú nezabudnú do konca života," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies