VIDEO: Šorty zverejnil videoklip ku skladbe Anabel

NETKY.SK • 1 Júl 2019, 15:51 • 2 min
VIDEO: Šorty zverejnil videoklip ku skladbe Anabel

BRATISLAVA – Slovenský spevák a rapper Dušan Berky, známy aj pod umeleckým menom Šorty, zverejnil videoklip ku skladbe Anabel.

slovakia

left justify in out

Tanečnú pesničku zložil v spolupráci s rapperom Adissom a DJ-om Petrom Pannom. „Už dlhšiu dobu sme sa s Petrom Pannom bavili o tom, že po úspechu Tancuj urobíme spoločne ďalší hit. Trvalo to síce pár mesiacov, ale ten moment, keď mi v pošte pristál nový beat, stál za to,” vysvetlil Šorty, podľa slov ktorého je skladba oslavou sebavedomej a krásnej ženy, ktorá si zaslúži obdiv.

 

„Je to o sexi žene, ktorá jednoducho o sebe vie, že je pekná a keď tancuje, všetky oči pristanú na nej. Nazval som ju Anabel, toto meno vzniklo z latinského Amabel, čo v preklade znamená hodná lásky,“ priblížil Šorty.

Nový track je podľa slov jeho tvorcov ako stvorený pre kluby. „Väčšinou hrávam koncerty spolu s Adissom, takže sa budem veľmi tešiť, keď budú fanúšikovia ókať refrén Anabel spolu s nami. Verím, že ich skladba bude baviť minimálne ako Hraj mi či Heygirl a budem vidieť, ako sa pri nej zabávajú, tancujú, spievajú,“ vyjadril sa rapper.

Vo videoklipe k novinke, ktorý sa odohráva okrem iného aj vo virtuálnej realite, hrá hlavnú úlohu modelka, tanečnica a redaktorka markizáckeho Telerána Jana Slačková, ktorá už má za sebou i účinkovanie v klipe Rickyho Martina a tanec po boku Jenifer Lopez či Robbieho Williamsa.

 

„Veľmi sa teším zo spolupráce s Jankou Slačkovou. Poznáme sa dlhšie z rádia a keď som ju videl tancovať, povedal som si ‘Ó... Môj... Bože... Toto je delo!‘ Výborne vyzerá a skvele tancuje. Myslím, že o tom, kto bude v mojom klipe Anabel, bolo ihneď rozhodnuté. Janke sa track páčil a išla do toho, za čo jej veľmi pekne ďakujem,“ vyjadril sa Shorty.

Klip ku skladbe Anabel vznikal v Starom divadle Karola Spišáka v Nitre a v IXEL Clube v Bratislave. Režíroval ho Martin Miko, produkciu zastrešila jeho priateľka Lesana Kurill.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona