Letné brigády - privýrobok aj štart novej kariéry

NETKY.SK • 27 Apríl 2018, 14:30 • 2 min
Letné brigády - privýrobok aj štart novej kariéry

BRATISLAVA - Nielen ľudia si hľadajú v letných mesiacoch prácu, no snahu musia vynaložiť aj zamestnávatelia, predháňať sa v spôsoboch, čím ich osloviť. Ak sa na brigáde osvedčíte, firmy vám často ponúknu aj prácu na plný úväzok.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Preč sú časy, keď bola hodinová sadzba 2 €. Nedostatok pracovníkov dvíha aj ich mzdy, priemerné minimum je dnes okolo 2,759 €. Dobre ohodnotené sú aj pozície skladníka, práce na pokladni a doplňovanie tovaru. Môžete pracovať ako obsluha strojov, v tlačiarenskom priemysle alebo sa podieľať na výrobe vybavenia automobilov. To je aj skvelá prax pre žiakov technických škôl.

 

Príležitostí pre študentov ekonomických odborov sú pozície asistenta v kancelárii. Ak si vyberiete firmu v odbore, ktorý zároveň študujete, môže to pre vás byť aj zaujímavý štart kariéry. Príjemná je tiež práca v call centre. Je to nenáročná práca, ktorú môžu pár hodín v týždni vykonávať aj mamičky na materskej dovolenke.

 

Pracovná agentúra vám zaistí férové podmienky

 

Pri výbere brigády odmietajte nevýhodné ponuky na prácu ako SZČO. Najlepšie je hľadať brigádu prostredníctvom pracovnej agentúry. Zmluvu uzatvárajte na dohodu o vykonaní práce.

 

Pozrite sa na aktuálne ponuky brigád od preverených zamestnávateľov. Môžete si privyrobiť alebo začať svoju novú kariéru. Najlepšie je všímať si personálne agentúry, ktoré sú už roky na trhu ako aj GAZU SK, ktorá je na trhu 15 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies