Sestry Kužmové sa dočkali! Zahrajú si v spoločnom fedcupovom tíme

NETKY.SK • 3 Júl 2020, 18:6 • 2 min
Sestry Kužmové sa dočkali! Zahrajú si v spoločnom fedcupovom tíme

BRATISLAVA - Sestrám Viktórii a Kataríne Kužmovým sa splnil sen, zahrajú si totiž spolu v slovenskom fedcupovom tíme. V priateľskom stretnutí proti výberu Česka ich kapitán Matej Lipták nominoval do štvorhry. Pre Katarínu Kužmovú to bude fedcupová premiéra.

slovakia

left justify in out

Veľká radosť mladšej sestry

"Som veľmi rada, že môžem byť súčasťou takéhoto úžasného tímu. To, že je v ňom aj moja sestra Viki, je bonus. Chceme si to čo najviac užiť. Už počas uplynulých zápasov som bola pri sestre, takže baby dobre poznám. Prijali ma úžasne," uviedla mladšia zo sestier Kužmových.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vikuš Kužmová (@vikikuzmova),

 

Exhibícia nevadí ani jednej z nich 

Na turnaji Bratislava Open sa odchovankyniam košického tenisu v debli darilo a postúpili až do finále. "Je super, že si budeme môcť konečne zahrať spolu aj vo fedcupovom tíme, bol to odmalička náš sen. Vôbec nie je podstatné, že to bude v neoficiálnom stretnutí," zdôraznila Viktória Kužmová.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Hutera (@milanhutera),

 

Súperku veľmi dobre pozná

Najlepšiu slovenskú singlistku čaká v sobotu súboj proti českej dvojke Tereze Martincovej, v nedeľu súboj s českou jednotkou Markétou Vondroušovou. "Terku dobre poznám. Na turnaji v Lyone, ktorý bol posledný pred vypuknutím pandémie koronavírusu, to bol trojsetový boj. Aj teraz očakávam vyrovnaný zápas."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona