Vianočný stromček v Prezidentskom paláci pomohli ozdobiť deti z detskej onkológie

NETKY.SK • 24 December 2023, 09:07 • 2 min
Vianočný stromček v Prezidentskom paláci pomohli ozdobiť deti z detskej onkológie

Veľkú podporu deťom počas náročného obdobia vyjadrujú nielen ich rodičia a najbližší, ale aj nezisková organizácia Deťom s rakovinou n.o..

slovakia

left justify in out

Vianočný stromček v Prezidentskom paláci tento rok pomohli ozdobiť deti z detskej onkológie, informuje o tom prezidentka SR Zuzana Čaputová na svojom facebookovom profile.

"Spoločne sme s týmito malými hrdinami a hrdinkami zavesili na stromček vianočných mackov, nositeľov nádeje a nekonečnej podpory pre deti, ktoré zápasia s onkologickým ochorením," uviedla.

Veľkú podporu deťom počas náročného obdobia vyjadrujú nielen ich rodičia a najbližší, ale aj nezisková organizácia Deťom s rakovinou n.o.. Materiálne pomáha rodinám pacientov a významnou mierou prispieva k zlepšeniu podmienok liečby na Klinike detskej hematológie a onkológie NÚDCH. Detskí pacienti sa tak môžu liečiť v moderných priestoroch, informuje správa.

"Ďakujem za Vašu záslužnú prácu, ktorá spolu s odbornou starostlivosťou lekárov, lekárok a zdravotníckych pracovníkov pomáha zvládnuť náročnú životnú skúšku detských pacientov," dodala prezidentka SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: Prezidentka SR Zuzana Čaputová s deťmi pri ozdobenom vianočnom stromčeku. (Archív Z. Čaputová)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies