Škôlkar v americkom meste Pittsburgh mal v ruksaku pištoľ

NETKY.SK • 20 Február 2019, 11:09 • 2 min
Škôlkar v americkom meste Pittsburgh mal v ruksaku pištoľ

PITTSBURGH - Predstavitelia jedného školského zariadenia v Spojených štátoch oznámili, že v pondelok našli u škôlkara, ktorý cestoval školským autobusom, pištoľ. Informovala o tom v noci na utorok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa siete štátnych škôl v Pittsburghu Ebony Pughová spresnila, že zbraň sa našla pri chlapcovom návrate domov v jeho ruksaku. Materská škola, ktorú dieťa navštevuje, je súčasťou miestnej základnej školy Faison K-5.

 

img

 

Pughová uviedla, že na zbraň upozornil vodiča ďalší žiak. Pištoľ sa podarilo chlapcovi bez problémov odobrať. Hovorkyňa dodala, že chlapcových rodičov o tom, čo sa stalo, upovedomili telefonicky. Od utorka budú musieť všetci žiaci pred vstupom do školy prejsť detektorom kovov, oznámila Pughová. Predtým tak museli robiť len dospelí návštevníci školy a rodičia.

 

img

 

Pughová sa vyjadrila, že školská polícia vyšetruje, ako sa škôlkar k zbrani vôbec dostal. V správe napísala, že "informácie viažuce sa ku konkrétnym obvineniam" zatiaľ nie sú dostupné.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies