Leicester City predĺžil kontrakt s kapitánom Morganom o tri roky

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 08:47 • 2 min
Leicester City predĺžil kontrakt s kapitánom Morganom o tri roky

LONDÝN - Anglický futbalový klub Leicester City sa dohodol na novej spolupráci s Wesom Morganom. Kapitán úradujúcich šampiónov podpísal v utorok trojročný kontrakt do júna 2019. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Morgan nevynechal zo zápasových porcií uplynulej sezóny ani minútu. "Líšky" sa aj s jeho pomocou zaradili medzi najväčšie prekvapanie futbalovej histórie, keďže premiérovo v 132-ročnej histórii zodvihli nad hlavu majstrovskú trofej. "Spojiť moju budúcnosť s Leicesterom City je skvelý pocit. Každý vie, čo prežívam, keď hrám za tento klub so svojimi spoluhráčmi. Som hrdý, že som dostal šancu pokračovať tu na dlhšie obdobie. Zodvihnutie majstrovského pohára nad hlavu bol moment, na ktorý nikdy nezabudnem," povedal po podpise zmluvy Morgan.

 

Skúsený obranca prišiel do Leicesteru v roku 2012 z Nottinghamu Forest a nastúpil zaň na 196 zápasov. Kapitánsku pásku mal na ruke už o dva roky neskôr, keď "líšky" ovládli druhú najvyššiu súťaž a postúpili do Premier League.

 

"Wes je pravý líder a bojovník. Som rád, že pokračuje v našom klube po úspešnej minulej sezóne. Teraz však máme pred sebou ďalšiu obrovskú výzvu a potrebujeme ho," dodal kouč Claudio Ranieri.

 

Leicester City odštartuje cestu za obhajobou tiulu 13. augusta proti nováčikovi Hull City so slovenským brankárom Dušanom Kuciakom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies