LeBron James: Z NBA sa vytratila rivalita

NETKY.SK • 11 December 2013, 17:16 • 2 min
LeBron James: Z NBA sa vytratila rivalita

MIAMI - Tradičné vyhrotené súperenie medzi niektorými klubmi NBA známe ešte z nedávnej minulosti sa zo súťaže vytratilo, myslí si najlepší basketbalista súčasnosti LeBron James.

slovakia

left justify in out

"Prial by som, aby sa tá rivalita znova vrátila na scénu. Moju najväčšiu v kariére som zažil iba pár sezón nazad proti Bostonu," pripomenul 28-ročný krídelník Miami. Z tímu rivala Heat však nezostal po odchode dvojice Kevin Garnett, Paul Pierce počas tohto leta kameň na kameni, s nimi sa vyparila aj prestíž spojená so skalpom tohto súpera.

Z interkonferenčných súbojov vždy magnetizovali obrovskú pozornosť najmä zápasy Bostonu a Los Angeles Lakers. Jeden tradičný šláger známy ako "Rivalita I-5" medzi Seattle SuperSonics a Portland Trail Blazers sa vytratil z NBA v roku 2008, keď sa Sonics presťahovali do Oklahomy. Dovtedy spájala obe mestá významná západoamerická diaľnica Interstate 5.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies