LeBron James verí v reštart sezóny: "Ešte som to nezabalil"

NETKY.SK • 19 Máj 2020, 10:56 • 2 min
LeBron James verí v reštart sezóny: "Ešte som to nezabalil"

LOS ANGELES - LeBron James je stále presvedčený, že sezónu v zámorskej basketbalovej NBA dohrajú.

slovakia

left justify in out

Hviezda Los Angeles Lakers chce pokračovať čo najskôr, pod podmienkou, že zdravie hráčov a ich rodín nebude ohrozené pandémiou koronavírusu.

 

Všetci chcú hrať ďalej

"Rozhodne som túto sezónu 'nezabalil'," povedal James v pondelok večer v rozhovore pre mediálnu platformu Uninterrupted.

 

"Nielen ja, moji spoluhráči a organizácia Lakers chcú hrať ďalej. Je veľa ďalších hráčov, ktorých osobne poznám, a chcú pokračovať. Samozrejme, nechceme pritom ohroziť zdravie žiadneho hráča alebo jeho rodiny."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LeBron James (@kingjames),

 

Po pozitívnom teste Rudyho Goberta z Utahu prerušili sezónu v NBA 11. marca, Lakers v tom čase viedli Západnú konferenciu súťaže.

 

"Toto je pandémia, o ktorej nič nevieme. Nedokážeme ju kontrolovať. Preto musíme počúvať ľudí, ktorí ju sledujú, sledujú čísla a dáta," zdôraznil James.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LeBron James (@kingjames),

 

Prehodnocujú riešenia

Komisár NBA Adam Silver minulý týždeň uviedol, že vedenie ligy monitoruje situáciu a pripravuje možné riešenia dohratia súťaže. Verdikt by mal padnúť do dvoch až štyroch týždňov.

 

"Chcem už opäť hrať. Milujem basketbal a viem, aká inšpiratívna je táto hra a ako inšpiratívny je šport sám osebe. Preto by sme chceli basketbal vrátiť fanúšikom tak rýchlo, ako to len pôjde," dodal James.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies