VIDEO: Ruský plukovník vystúpil v štátnej televízii. Jeho slová Putina nepotešia!

NETKY.SK • 17 Máj 2022, 18:59 • 2 min
VIDEO: Ruský plukovník vystúpil v štátnej televízii. Jeho slová Putina nepotešia!

MOSKVA - Ruský armádny plukovník v zálohe Michail Chodarionok vo vysielaní ruskej štátnej televízie Rossija-1 varoval pred nepriaznivým priebehom ruských vojenských operácií na Ukrajine. Situácia bude podľa jeho slov pre Rusko čoraz horšia.

slovakia

left justify in out

„Šíria sa tu informácie o nejakom morálnom či psychickom zrútení sa jednotiek ukrajinskej armády. Nič z toho sa však nepribližuje realite,“ povedal Chodarionok v pondelkovej relácii 60 minút televízie Rossija-1. TASR prevzala správu od americkej televízie CNN.

 

 

Podľa ruského plukovníka musí Moskva počítať s tým, že sa do bojov môže zapojiť až milión ukrajinských vojakov. Onedlho sa navyše začne prejavovať pomoc z Európy. „Situácia sa pre nás bude zhoršovať,“ skonštatoval Chodarionok aj napriek odporu moderátora relácie.

 

Prečítajte si tiež: Rusko a Ukrajina zastavili mierové rokovania! Čo sa stalo?

 

Ruský plukovník vo výslužbe sa vyjadril aj k izolácii Ruska. „Neotáčajme rakety na Fínsko, vyzerá to smiešne. Najväčším problémom našej armády a politickej situácie je, že sme v úplnej geopolitickej izolácii. A celý svet je proti nám, aj keď si to nechceme priznať,“ povedal Chodarionok.

 

img

 

Chodarionok pred začiatkom ruskej "špeciálnej vojenskej operácie" varoval, že viesť vojnu na Ukrajine bude oveľa ťažšie, než si myslia mnohí odborníci.

 

Možno vás zaujme: Zelenskyj telefonoval so Scholzom; hovorili o sankciách voči Rusku



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies