Lalkovič sa nevráti do Walsallu

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 17:57 • 2 min
Lalkovič sa nevráti do Walsallu

WALSALL - Slovenský futbalový reprezentant v kategórii do 21 rokov Milan Lalkovič nebude počas nadchádzajúcej sezóny pôsobiť v anglickom treťoligovom tíme FC Walsall, v ktorom bol ako kmeňový hráč FC Chelsea na hosťovaní v minulom ligovom ročníku.

slovakia

left justify in out

Vedenie mužstva zo Stamford Bridge neponúklo 21-ročnému odchovancovi košickej futbalovej školy predĺženie spolupráce a slovenský krídelník sa stal pred pár dňami voľným hráčom.

"Rozprával som sa s Milanom, nevráti sa späť k nám. Má ponuky zo zahraničia a chcú ho vraj aj kluby z druhej anglickej ligy. Milan je skvelý chalan. Tiež sa vyjadril, že okrem Walsallu nepôjde do iného klubu v League One, čo je od neho veľmi milé," cituje web expressandstar.com šéfa klubu Deana Smitha. 

 

Lalkovič, ktorý šesťkrát skóroval za tím z Bescot Stadium, sa už viackrát vyjadril, ako si užíval angažmán v drese "Saddlers". Teraz však jeho kroky povedú iným smerom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies