VIDEO: Jasmina Alagič k obvineniu Plačkovej: „Želám každému to, čo si zaslúži.“

NETKY.SK • 30 September 2021, 10:09 • 2 min
VIDEO: Jasmina Alagič k obvineniu Plačkovej: „Želám každému to, čo si zaslúži.“

BRATISLAVA - Obidve ženy sa spoznali vďaka spoločnému biznisu. Moderátorka v najnovšom vyjadrení uviedla, že si kolegyňu váži, pretože bola vždy profesionálna. Nepáči sa jej, ako verejnosť reagovala na správy o zadržaní. Hovorí o sviatku hejterov.

slovakia

left justify in out

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič po predchádzajúcich nepriamych odkazoch na zadržanie influencerky Zuzany Strausz Plačkovej zverejnila video, v ktorom sa vyjadrila ku kauze celkom jasne.

 

 

Modelka potvrdila, že ju informácia šokovala rovnako ako každého iného. Rozhodla sa však nahrať príspevok, keďže sa jej ľudia neprestávajú pýtať, či vedela o trestnej činnosti, s ktorou spájajú jej kolegyňu. „Neviem, či som mala o čom vedieť, keďže nikto nie je za nič odsúdený. Ale vzhľadom na veci, ktoré sa skloňujú s týmto prípadom, samozrejme, že som nevedela,“ uviedla.

 

K téme: Žiadne pyžamo. Polícia odviedla Plačkovú v outfite za tisíce eur

 

Zvedavcom odkázala, že ona nebude nikoho súdiť. Nechcela sa vyjadrovať hneď po zverejnení informácie o zadržaní, pretože by to považovala za „farizejskú hru na ľudské city“. „Mrzí ma situácia, ktorá vznikla. Nebudem potápať ľudí, s ktorými som robila, bez toho, aby som vedela, za čo by som ich mala odsúdiť. Nečakajte, že budem niekoho haniť, nečakajte, že budem niekoho obhajovať. Verím v to, že každý človek dostane to, čo si zaslúži,“ vyhlásila.

 

 

Dodala tiež, že Plačkovú vníma ako profesionálku. „Ak by sa dokázala jej vina, poviem to na rovinu, sklamalo by ma to. Stretnutia so Zuzkou sa vždy niesli v naozaj veľmi príjemnom duchu. Zuzku som poznala ako človeka, ktorý bol veľmi prajný. Poznám ju ako veľmi férového človeka. Ak by ju aj náhodou odsúdili, budem si Zuzku pamätať tak, ako vplývala na mňa, ako sa dotkla jej osobnosť mňa, ale, samozrejme, sklamanie by tam bolo.“ Potvrdila tiež, že budú pokračovať v predaji spoločného produktu.

 

Prečítajte si tiež: Uniklo uznesenie. Plačková údajne predávala kokaín!

 

Alagič úprimne mrzí, ako sa Slováci tešia z cudzieho nešťastia. To, čo vypuklo po zadržaní podnikateľky, nazvala hejterským ohňostrojom či sviatkom hejterov. „Ešte viac ma mrzí postoj ľudí. Veľmi ma sklamal postoj ľudí, ktorí sú známi aj na verejnosti. Správajme sa ľudsky. Nie je nič viac, ako mať čisté svedomie a spokojný spánok. To vám želám. Buďme ľuďmi,“ uzavrela.

 

 

Zuzana Strausz Plačková, jej manžel René a ďalších 13 osôb skončilo v pondelok v rukách elitnej polície. Manželia čelia obvineniam pre zločin založenia zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a pre obvzlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Sudca vyhlási rozhodnutie o návrhu prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) stíhať ich väzobne vo štvrtok po 15:00.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies