Kvitová nevie, kedy bude nazad, robí všetko pre návrat

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 13:12 • 2 min
Kvitová nevie, kedy bude nazad, robí všetko pre návrat

PRAHA - Česká víťazka Wimbledonu 2011 a 2014 Petra Kvitová nemá stanovený aspoň rámcový termín svojho návratu do tenisového diania, robí na ňom.

slovakia

left justify in out

"Čas hrozne letí. Už sú to celé tri mesiace od útoku. Chcem dať vedieť, že tvrdo makám na mojom uzdravení. Stále nemôžem povedať, kedy budem nazad. Môžem však skonštatovať, že tenis je pre mňa obrovskou motiváciou a ja som si počas tej doby, čo som mimo, uvedomila, ako veľmi mám rada výzvy," napísala na facebooku 27-ročná niekdajšia dvojka svetového rebríčka.

Kvitovú v decembri v jej prostějovskom byte zranil dosiaľ nedolapený zlodej. Pri lúpežnom prepadnutí jej dorezal dominantnú ľavú ruku, keď páchateľovi kládla odpor. Už v ten deň podstúpila chirurgický zákrok vo Vysokom nad Jizerou, zreparovali jej šľachy a nervy.

"Môj pohľad na život sa dosť zmenil a robím všetko pre to, aby som sama sebe dala druhú šancu. Ďakujem, že počas toho všetkého zostávate so mnou. Dúfam, že sa čoskoro uvidíme," uviedla zverenkyňa Jiřího Vaněka. Snaží sa udržať si kondíciu, dvakrát bola na sústredení v klube La Santa Lanzarote na Kanárskych ostrovoch.

"Petra minulý týždeň absolvovala sériu kontrol u operatéra Radka Kebrleho a potvrdilo sa, že všetko napreduje podľa optimistických predpokladov," povedal hráčkin zástupca Karel Tejkal pre ČTK, zdieľal to napríklad web iSport.Blesk.cz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies