Kucka je veľmi blízko prestupu k účastníkovi najvyššej tureckej súťaže Trabzonsporu

NETKY.SK • 7 Júl 2017, 06:52 • 2 min
Kucka je veľmi blízko prestupu k účastníkovi najvyššej tureckej súťaže Trabzonsporu

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka je veľmi blízko prestupu k účastníkovi najvyššej tureckej súťaže Trabzonsporu. V noci zo štvrtka na piatok priletel do Istanbulu súkromným klubovým lietadlom Trabzonsporu, na trupe ktorého nechýbal ani nápis KUCKA.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti sa objavilo aj krátke video zachytávajúce hráčove slová v turečtine počas letu: "En büyük Trabzonspor" (v preklade "najväčší Trabzonspor"). Vedenie tureckého mužstva na klubovom facebooku s predstihom informovalo svojich priaznivcov, že slovenský futbalista priletí pred treťou hodinou nočnou miestneho času. Na letisku sa mu dostalo vrelého prijatia od davu fanúšikov Trabzonsporu.

Už v druhej polovici júna sa mali konať rokovania medzi predstaviteľmi tureckého klubu a doterajším Kuckovým zamestnávateľom AC Miláno. Debaty vtedy mali zamrznúť na výške odstupného - Trabzonspor bol údajne ochotný zaplatiť za služby slovenského stredopoliara 4 milióny eur, vedeniu "rossoneri" sa však táto čiastka málila. Rozhovory teda pokračovali ďalej.

Bojnický rodák Kucka pôsobí v AC Miláno od roku 2015, keď prestúpil z FC Janov za tri milióny eur. V sezóne 2016/2017 odohral v zostave trénera VincenzaMontellu 30 stretnutí, strelil tri góly. Klub AC Miláno je zatiaľ na prestupovom trhu mimoriadne aktívny a je možné, že Kucka by prišiel v sezóne 2017/2018 o miesto v základnej zostave.

Tridsaťročný reprezentant SR hral v minulosti v Sparte Praha, MFK Ružomberok aj Podbrezovej. V Trabzonspore pôsobia dvaja slovenskí reprezentanti - obranca Ján Ďurica a stredopoliar Matúš Bero.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies