Krachujúci Botev Plovdiv opustil tréner Penev

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 16:24 • 2 min
Krachujúci Botev Plovdiv opustil tréner Penev

SOFIA - Zadĺžený bulharský futbalový klub Botev Plovdiv opúšťa po krátkej anabáze kouč Ľuboslav Penev. Informáciu priniesla v pondelok agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Botev prišiel o svojho hlavného sponzora, ktorým je centrálna banková spoločnosť Corporate Commercial Bank, pričom jeho ďalšia existencia je v tejto súvislosti značne ohrozená.
     

"Chcem sa poďakovať vedeniu Botevu, hráčom a každému priaznivcovi, komu nie je osud klubu ľahostajný," povedal pri svojom odchode Penev, ktorý počas aktívnej hráčskej kariéry legionárčil v Atleticu Madrid a Valencii. Vo funkcii trénera Botevu pôsobil len od 6. júna a nenaplnil tak 12-mesačný kontrakt, ku ktorému sa zaviazal.
     

Botev Plovdiv v minulom ročníku bulharskej ligy obsadil štvrtú priečku a vybojoval si právo štartu v 1. predkole Európskej ligy UEFA. V prvom súboji európskeho pohára číslo dva zdolal sanmarínsky tím Libertas 4:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies