FOTO Kozákovci už zarezávajú v Emirátoch

NETKY.SK • 5 Január 2017, 13:58 • 2 min
FOTO Kozákovci už zarezávajú v Emirátoch

ABÚ ZABÍ - Po utorňajšom presune v dvoch skupinách na herný pobyt do Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch, v rámci ktorého odohrajú aj prípravné zápasy proti Ugande (oficiálny, hrá sa 8. 1. o 16.45 h SEČ /o 19.45 h miestneho času/) a Švédsku (neoficiálny, bude 12. 1. o 13.45 h SEČ), absolvovali slovenskí futbaloví reprezentanti presne podľa stanoveného stredajšieho harmonogramu dve tréningové jednotky.

slovakia

left justify in out

 "Na predpoludňajšom tréningu zaberalo 14 hráčov zo skupiny, ktorá docestovala ešte v utorok vo večerných hodinách do hotela Crowne Plaza Yas Island a mohla si dožičiť dostatočný spánok. Na popoludňajšom sa už zúčastnilo všetkých 23 nominovaných hráčov vrátane Jakuba Holúbeka a Martina Králika, ktorých trápila zvýšená teplota a dostali preventívne voľno na pondelňajšom mrazivom tréningu ešte v dejisku zrazu - v Senci," informuje oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).


Spomenuté stredajšie tréningy sa uskutočnili na štadióne Zayed Sports City, na ktorom odohrajú zverenci trénera Jána Kozáka duel so Švédskom. Aj ďalšie tréningové jednotky Slovákov budú v tomto dejisku. Zaujímavé je, že výprava severanov sa ubytovala v rovnakom hoteli ako slovenská, na Švédsko čaká pred súbojom so SR ešte v nedeľu 8. januára o 13.45 h SEČ súboj s Pobrežím Slonoviny.

 

"Tento zápas sa odohrá na štadióne Armed Forces, teda na mieste, kde si slovenská reprezentácia zmeria sily s Ugandou," uvádza ďalej web SFZ a dopĺňa: "Počasie v SAE je výborné, nálada nemenej. Hotel sa nachádza v bezprostrednej blízkosti jazdeckého okruhu, na ktorom sa konajú preteky F1, a tiež aj od nemenej slávneho Ferrari Parku. Táto turistická časť je vzdialená približne 30 km od centra Abú Zabí."

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie na prípravné zápasy v Abú Zabí proti Ugande (v nedeľu 8. januára o 16.45 h SEČ) a Švédsku (vo štvrtok 12. 1. o 13.45 h SEČ):


Brankári: Martin Dúbravka (Slovan Liberec/ČR), Adam Jakubech (Spartak Trnava), Michal Šulla (FK Senica)
Obrancovia: Martin Šulek (AS Trenčín), Juraj Kotula (Slovan Bratislava), Denis Vavro, Martin Králik, Jakub Holúbek (všetci MŠK Žilina), Ján Krivák (Šport Podbrezová), Dominik Kružliak (MFK Ružomberok), Matúš Čonka (Spartak Trnava)
Stredopoliari: Patrik Mišák, Dávid Guba, Roman Gergel (všetci Bruk-Bet Termalica Nieciecza/Poľ.), Martin Bukata (Piast Gliwice/Poľ.), Tomáš Huk (DAC 1904 Dunajská Streda), Filip Hlohovský, Michal Škvarka, Miroslav Káčer (všetci MŠK Žilina), Filip Oršula (Slovan Bratislava), Jakub Paur (AS Trenčín)
Útočníci: Tomáš Malec (SK Lilleström/Nór.), Pavol Šafranko (Šport Podbrezová)


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies