Kouč Ranieri po dvoch sezónach skončil v AS Monaco

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 16:23 • 2 min
Kouč Ranieri po dvoch sezónach skončil v AS Monaco

MONTE CARLO - Futbalový tréner Claudio Ranieri po dvoch rokoch končí vo francúzskom klube AS Monaco. Informáciu pre agentúru Reuters potvrdil viceprezident "kniežat" Vadim Vasiljev.

slovakia

left justify in out

Ranieri prišiel do Monaka v roku 2012, klub prebral v čase, keď bol v druhej lige. V nedávno skončenej Ligue 1 priviedol tím k druhému miestu.
     

"Môžem potvrdiť, že Claudio Ranieri v blízkom čase opustí klub. Dospeli sme k názoru, že spoluprácu ukončíme. V mene klubu mu chcem poďakovať, odviedol dobrú prácu. Pred dvoma rokmi sme hrali v druhej lige, v budúcom ročníku sa predstavíme v Lige majstrov. Napriek tomu veríme, že na trénerskom poste nastal čas na zmenu," povedal Vasiljev na utorkovej tlačovej konferencii.
     

Ranieriho by mal nahradiť vo funkcii doterajší kouč Sportingu Lisabon Leonardo Jardim, ktorý je podľa viacerých francúzskych médií horúcim kandidátom na post monackého trénera už niekoľko týždňov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies