Marvel vydáva nový trailer k filmu The Marvels, ktorý sa však dočkal dosť veľkej kritiky

NETKY.SK • 14 Apríl 2023, 16:45 • 2 min
Marvel vydáva nový trailer k filmu The Marvels, ktorý sa však dočkal dosť veľkej kritiky

Marvel vydáva trailer k filmu The Marvels, v ktorom zahviezdi trio hrdiniek Monicu Rambeau, Kamalu Khan a samotnú Carol Danvers ako Captain Marvel. Publiku sa zrejme nepáči, pretože zaznamenal až 214 000 kliknutí ,,Nepáči sa mi to."

slovakia

left justify in out

Nový trailer od Marvelu označuje návrat herečky Brie Larsonovej ako Captain Marvel. Zatiaľ nemal zrovna najlepšiu spätnú väzbu od fanúšikov.

 

Larson hrala v Captain Marvel pred štyrmi rokmi, keď priletela na miesto činu ako Carol Danversová ešte predtým, ako sa v tom istom roku vrátila, aby pomohla Avengers dostať zloducha Thanosa v Avengers: Endgame. Aj keď v poslednom traileri je pomerne veľa akcie, vystúpenia Samuela L. Jacksona a Ms. Marvel hrdinka Kamala Khan (hrá ju Iman Vellani), fanúšikovia sú zjavne nespokojní, keďže počet "dislike buttonov" bol pri tomto videu enormne veľký.  Získal zhliadnutia vo výške 7,6 milióna len za 11 hodín, ale na YouTube kanáli Marvel Entertainment zaznamenal až 214 000 ,,Nepáči sa mi to"  v porovnaní s 318 000 ,,Páči sa mi to."

 

 

nový trailer k filmu The Marvels

 

Trailer začína scénou so Samuelom L. Jacksonom ako postavou Nick Fury, ale čoskoro sa zameria na tri vedúce ženy, zatiaľ čo Larson sekunduje Teyonah Parris z WandaVision, takisto ako aj už spomenutá Vellani.

 

The Marvels je zasadený po udalostiach série Disney+ Ms. Marvel a potitulková scéna v seriáli ukázala Kamalu, ako si zjavne vymenila miesta s Carol. No a tu začína dej The Marvels.


Trailer taktiež naznačuje, že nielen Kamala a Carol sa podieľali na výmene, ale aj Parrisovej Monica Rambeau. K výmene dôjde vždy, keď hrdinky použijú svoje schopnosti a nehoda, ktorá rýchlo spôsobí chaos je zrejme ,,kameňom úrazu" fanúšikov Marvelu.

 

img

tri hlavné ženské predstaviteľky filmu The Marvels

 

V rámci prípravy na release Captain Marvel v roku 2019  fanúšikovia naschvál masívne navštevovali filmový portál Rotten Tomatoes len preto, aby zanechali negatívne recenzie, aby znížili skóre publika. V apríli 2023, skóre divákov teraz dosahuje priemerných 45 percent. Dá sa teda povedať, že ani pôvodný film Captain Marvel nezanechal v publiku nejaké obzvlášť dobré dojmy.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies