Korupcia pred El Clásicom, čiarový mal pomáhať Realu

NETKY.SK • 22 Október 2015, 13:17 • 2 min
Korupcia pred El Clásicom, čiarový mal pomáhať Realu

MADRID - Mesiac pred futbalovým sviatkom s názvom El Clásico medzi Realom Madrid a Barcelonou v Španielsku vyplávali na povrch správy o možnej korupcii.

slovakia

left justify in out

Jeden z asistentov hlavného rozhodcu predbežne nominovaných na predmetný duel vyhlásil, že rozhodcovská komisia od neho vyžadovala, aby pískal tendenčne pre "biely balet". Po tom, ako nemenovaný arbiter odmietol spolupracovať, dostal údajne výhražný telefonát z národnej federácie. Rozhodca minulý týždeň podal oficiálne trestné oznámenie, prípadom sa už zaoberá antikorupčná polícia. Španielska rozhlasová stanica Cadena COPE identifikovala Josého Ángela Jiméneza ako člena rozhodcovskej komisie, ktorý vraj na postranného arbitra vyvinul tlak. "Nebudem to komentovať. Len nedávno som sa o tom dopočul. Prečítam si to a uvidím, čo sa deje. Teraz nemôžem povedať viac," uviedol Jiménez. Informácie pochádzajú z portálu britského denníka The Mirror. Prvé tohtosezónne a celkovo už 230. El Clásico je na programe 21. novembra v Madride.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies