PC HRY Netflix sa rozširuje o hry. Na hernú platformu Steam zavítali jesenné zľavy

NETKY.SK • 27 November 2021, 13:00 • 2 min
PC HRY Netflix sa rozširuje o hry. Na hernú platformu Steam zavítali jesenné zľavy

Filmy a po novom aj hry sa dostávajú do katalógu predplatnej streamovacej služby Netflix. Jarné zľavy na platforme Steam sú v plnom prúde. Nový Saints Row reboot preložili na nový dátum. Hráči nie sú spokojní s novým Battlefield 2042. Nový herný obsah s označením Year 2 mieri do hry Hitman III.

slovakia

left justify in out

Netflix sa začiatkom novembra pustil do poskytovania služby v oblasti mobilných hier. Nové hry streamovacej spoločnosti Netflix nájdete priamo v aplikácii Netflix, čo znamená že sa nevyžaduje nová a samostatná aplikácia, no ide o prepojenie so súčasnou aplikáciou. Netflix Games je služba dostupná pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android a iOS. Minimálne požiadavky na inštaláciu a spustenie hier sú verzia operačného systému Android 8.0 a vyššie, alebo pri Apple zariadeniach iOS 15 a vyššie. Internetové pripojenie na stiahnutie a nainštalovanie hry a, samozrejme, aj dostatok úložného priestoru.

 

Asi netreba uvádzať jednu z najdôležitejších podmienok pre prístup k Netflix Games, ktorou je mať aktívne členstvo na streamovacej platforme Netflix. Prístup k službe Netflix Games majú všetky plány predplatnej služby.

 

Do katalógu dostupných hier patria:

 

Card Blast

 

Shooting Hoops

 

Stranger Things: 1984

 

Stranger Things 3: The Game

 

Teeter Up

 

V hrách sa nenachádzajú žiadne reklamy, alebo iné formy poplatku a nákupu v hrách. Pripravuje sa aj lokalizácia hier podľa preferencií profilov na Netflix účte. V prípade ak sa nenachádza konkrétna lokalizácia, automaticky sú hry dostupné v anglickom jazyku. Hry nie sú dostupné pre detské profily. Na väčšie zabezpečenie bude pri vstupe do bežného profilu vyžadovať PIN kód. Určité hry by malo byť možné hrať aj bez internetového pripojenia. Hry by mali byť dostupné pre každého hráča, tzn. že si tu nájdu hry bežní hráči, ktorí si sem-tam zahrajú hru na svojom mobilnom zariadení. Rovnako si však nájdu svoje aj skúsení hráči, ktorí  hrávajú mobilné hry pravidelne .

 

img

 

 

Čo môžeme do budúcna očakávať? Určite sa môžeme tešiť na hernú adaptáciu známych filmov a seriálov exkluzívne z produkcie Netflix, kde licencia a IP značky nie je žiadnym problémom. To znamená, že by sme sa mohli dočkať napríklad: Squid Game hry a podobné filmové a seriálové trháky tejto spoločnosti.

 

 Mohlo by vás zaujímať:  PC HRY Hráči určujú pravidlá v Battlefield 2042 Portal

 

 

6# Rýchle herné novinky

 

Na platforme Steam sa začala 24.11. jedna z väčších a zároveň predposledných zliav v tomto roku. Jesenné upratovanie digitálnych hier môžu hráči začať s výhodnou cenou pri nákupe hier len do 1. decembra. Súčasťou zliav je aj nominácia hier na Steam Awards 2021. Za vernostné body máte možnosť získať nový jesenný motív herného profilu a samolepiek. Jar, leto, jeseň a zimné zľavy nás čakajú na konci decembra, no o tom vás vopred informujeme.

Zdroj: Steam

 

Nový herný titul Saints Row nám ohlasuje zmenu v príchode. Hru sme mali očakávať 25. februára, to sa však presúva na nový dátum a tým je 23. august 2022. Hlavný kreatívny riaditeľ spoločnosti Volition, Jim Boone, uviedol na hlavnej stránke hry Saints Row podrobný update, prečo táto zmena nastáva. Ide predovšetkým o dokončenie hry do takej podoby, ako bola ohlásená hernými vývojármi. Veľa kreatívnych vývojárov pracuje z domu a potrebujú viac času počas pandémie, aby zabezpečili čo najlepší herný zážitok z novej hry, ktorá má priniesť vynovenú sériu Saints Row.

Zdroj: Saints Row

 

Hráči ostro kritizujú nový Battlefield 2042. Hra bola sprístupnená 19. novembra, no tí čo majú predplatné EA Play, tak mali možnosť vyskúšať nový Battlefield o týždeň skôr. Ten sa však podľa hodnotenia hráčov nestal novou revolúciou, minimálne nie na začiatku vydania hry. Hráči si sťažujú na nedostatok prepracovaných herných mechaník z predošlých titulov, optimalizáciu hry a nedostatok herného obsahu. Hra má na platforme Steam vyše 35 000 negatívnych ohlasov.

Zdroj: Steam

 

IO Interactive má veľké plány do budúcna s hernou sériou Hitman. Presnejšie hra Hitman III prekonala hranicu 50 miliónov hráčov. Tí mali možnosť vyskúšať si rolu agenta 47. Nový herný obsah mieri do hry Hitman III s označením Year 2. Ohlásený bol príchod podpory Ray Tracing pre PC hráčov, podobne by sa mal presunúť virtuálny priestor s podporou VR okuliarov pre PC a poslednou väčšou zmenou je nový herný mód Elusive Target Arcade. Year 2 obsah pre Hitman III prichádza na nový rok, presnejšie 20. januára 2022.

Zdroj: IO Interactive



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies