Korben Dallas vystúpia na festivale Rock For People

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 15:12 • 2 min
Korben Dallas vystúpia na festivale Rock For People

PRAHA - Na český festival Rock for People, ktorý sa bude konať od 4. do 6. júna v Hradci Králové, príde aj slovenská kapela Korben Dallas. Ako dnes informovali na oficiálnej webstránke www.rockforpeople.cz, formácia sa predstaví v sobotu 6. júna.

slovakia

left justify in out

Bratislavská kapela Korben Dallas vznikla v roku 2010. Ich prvý album Pekné cesty (2011), ktorý vznikol ako záznam koncertu, nominovali na Radio_Head Award v kategórii Album roka - cena kritikov. Trio si počas vlaňajšieho udeľovania Radio_Head Awards prevzalo tri sošky a to v kategóriách - Koncertná kapela/interpret roka, Album roka (Karnevalová vrana, 2013) a Singel roka (Otec). Minulý rok tiež vydali album Banská Bystrica. Formáciu tvoria Juraj Benetin (gitara, spev), Lukáš Fila (basgitara) a Ozo Guttler (bicie).

 

Do Hradca Králové prídu tento rok aj Faith No More, Limp Bizkit, Bastille, Julian Casablancas + The Voidz, Three Days Grace, Hollywood Undead, Asking Alexandria, Deathstars, We Are Harlot, Red Fang, Yellowcard, Northlane, The Color Morale, The Feud, Dead by April, Shoshin, Vojtěch Dyk a B-Side Band, David Koller, Vypsaná Fixa, Pipes and Pints, Sto zvířat a Ting.

 

Festival sa bude konať od 3. do 5. júla pod názvom Rock for People Europe aj v Plzni ako súčasť projektu Plzeň 2015 - Európske hlavné mesto kultúry. Fanúšikovia sa môžu tešiť na interpretov ako Motörhead, Guano Apes, The Parov Stelar Band, The Ting Tings, Modestep, Pete Doherty, Fink, Movits!, THePETEBOX, French Films, Gomad! & Monster, The Inspector Cluzo, Triggerfinger, De Staat, Gasmac Gilmore, Scarecrow, JoyCut, Bottled in England, BRNS, No Metal in This Battle a Vojtěch Dyk a B-Side Band.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies