Koniec Sergia Ramosa v Reale Madrid? V drese bieleho baletu už možno nenastúpi

NETKY.SK • 9 Máj 2021, 12:41 • 2 min
Koniec Sergia Ramosa v Reale Madrid? V drese bieleho baletu už možno nenastúpi

MADRID - Real Madrid má problém a spolu s ním možno aj španielska futbalová reprezentácia. Najskúsenejšiemu hráčovi a zároveň kapitánovi "Los Blancos" Sergiovi Ramosovi sa obnovilo zranenie ľavého stehenného svalu a hrozí mu predčasný koniec sezóny.

slovakia

left justify in out

Skúsený 35-ročný obranca, ktorého aktuálny kontrakt s Realom Madrid trvá do 30. júna 2021,zápal šľachy. Španielske médiá sa domnievajú, že jeden zo symbolov úspechov Realu Madrid si už možno nikdy neoblečie dres kráľovského veľkoklubu. Nový kontrakt už nemusí dostať a v súvislosti s jeho náhradou na stopérskom poste sa nedávno spomínalo aj meno slovenského obrancu v službách Interu Miláno Milana Škriniara.

 

img

 

Najmenej za celú kariéru 
Španielsky denník Marca informoval, že kapitán sa objavil v lekárskej správe tímu už tretíkrát v tomto roku. V sobotu netrénoval pred nedeľňajším zápasom s FC Sevilla a v tomto roku sa objavil v drese Realu len v piatich zápasoch. Celkovo v tomto súťažnom ročníku nastúpil v 15 zápasoch zo 48. Nikdy predtým počas svojich 15 sezón v Reale nehral Ramos tak málo. 

 

Boj o titul  
Real Madrid bojuje v La Lige o obhajobu domáceho titulu. Do konca sezóny odohrá ešte štyri zápasy pravdepodobne bez Ramosa. Ak v nedeľu večer "biely balet" doma zdolá FC Sevilla, dostane sa na čelo tabuľky pred svojho mestského rivala Atlético.

 

 

V odvete proti Chelsea nastúpil 

V Lige majstrov sa jeho historický rekordér porúčal v semifinále, kde ho vyradil anglický tím FC Chelsea. V stredajšej londýnskej odvete (prehra 0:2) hral celý zápas aj Ramos. V tejto chvíli je otázne, či sa dvojnásobný majster Európy a tiež majster sveta dokáže dať dokopy do začiatku záverečného turnaja ME. Ten sa hrá v dňoch 11. 6. - 11. 7. 2021.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies