Koniec po 15 rokoch: Program Nikdo není dokonalý končí

NETKY.SK • 13 August 2013, 16:38 • 2 min
Koniec po 15 rokoch: Program Nikdo není dokonalý končí

PRAHA - Program Nikdo není dokonalý, ktorý 15 rokov pripravoval pre českú komerčnú televíziu Prima herec Jiří Krampol (75), končí. Vyplýva to z dnešných informácií hovorcu Primy Davida Vaníčka, podľa ktorých výrobu ďalších pokračovaní televízia zastavuje.

slovakia

left justify in out

Hovorca sa moderátorovi relácie poďakoval za dlhoročnú spoluprácu s tým, že sa teší na stretnutia pri ďalších projektoch. Zábavný program, v ktorom hostiteľ Jiří Krampol privítal takmer tisícku hostí, osobností českej i slovenskej umeleckej scény, dosiahol vrchol sledovanosti 22. apríla 2001, keď si ho zvolili viac ako dva milióny divákov.

Pri výrobe jednotlivých častí relácie sa vystriedalo podľa hovorcových slov, ktoré sprostredkoval internetový server Novinky.cz, viacero režisérov, vrátane Eduarda Sedlářa alebo Adama Rezeka, ako aj meniaci sa štáb.

Medzi hosťami epizód, ktoré televízia zaradzovala v nočných i skorých ranných hodinách v reprízach do vysielania opakovane, boli aj Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Luděk Munzar, Jiřina Jirásková, Helena Růžičková, Karel Gott, Marta Kubišová, Waldemar Matuška, Jiřina Bohdalová, Miroslav Donutil, Jiří Menzel, Jiří Bartoška, Jiří Suchý či Lucie Bílá. To je však iba krátky a veľmi neúplný výber z množstva renomovaných hostí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies