Konflikt na FNC 5! Známy herec útočil na Flexkinga: Nadávky, urážky a agresia!

NETKY.SK • 8 December 2023, 11:44 • 2 min
Konflikt na FNC 5! Známy herec útočil na Flexkinga: Nadávky, urážky a agresia!

BRATISLAVA - Z potenciálnych súperov si môže vyberať! Jedni ho milujú, iní zasa nenávidia. Frayer Flexking patrí medzi hlavné tváre Fight Night Challenge. Uplynulý víkend absolvoval už svoj štvrtý zápas pod záštitou tejto organizácie a pripísal si tretie víťazstvo. Meranie síl populárneho rapera ale tentokrát sprevádzala poriadne dusná atmosféra mimo ringu.

slovakia

left justify in out

Iba s odstupom niekoľkých dní uverejnil Frayer Flexking na sociálnych sieťach video, v ktorom sa ostro pustil do Milana Ondríka. Známy slovenský herec sa na víkendovom turnaji v Bratislave objavil ako divák. „Počúvaj ma ty opité hovado. Keď sa zapne kamera, robíš sa chrumkavý, aký si dobrý človek. Keď sa kamera vypne, si obyčajný naje*aný krčmový odborník na všetky športy,“ začal svoj monológ hudobník, ktorý naposledy pred uplynutím časového limitu ukončil moderátora Adama Štrbu.


Zverencovi úspešného boxera Miroslava Cingela sa nepáčilo správanie herca či divadelníka. „Sedel si v prvých radoch, kde boli aj moji známi, moja rodina a malé deti. Ty si na mňa vykrikoval nadávky toho najhrubšieho zrna. Ani ich radšej nebudem hovoriť. Sa nehanbíš? Boli okolo teba malé deti a my dvaja sa pritom nepoznáme,“ v krátkosti vysvetľuje, čo sa dialo iba niekoľko metrov od ringu.


„Ja sa vulgárne vyjadrujem, pretože sa snažím byť autentický a bez masky. Svojím spôsobom na tom aj staviam svoju kariéru. A ty, aký si herec vo filme, tak si aj v živote. Vykrikoval si naje*aný, že každého rozj*beš, ako keby si bol Floyd Mayweather,“ hovorí vlastným menom Andreas Stolárik, ktorému už medzi lanami podľahli aj Čis T a Barón.

Osobný spor by si s Milanom Ondríkom rád vyriešil päsťami. „Ak máš so mnou nejaký problém, vyzývam ťa na boxerský zápas. Ukáž, že si taký frajer, ako keď si napitý vykrikoval, že ma tam rozbiješ. Ak to neprijmeš, zaradíš sa medzi všetkých, čo majú iba plnú hubu rečí,“ odkázal 43-ročnému rodákovi z Dolného Kubína.


Že nejde o žiadny umelo vytvorený konflikt potvrdila aj samotná organizácia Fight Night Challenge. „Môžeme potvrdiť, že sme zaznamenali nevhodné správanie známeho slovenského herca, konkrétne pána Milana Ondríka počas súboja Flexking verzus Štrba. Herca sme niekoľkokrát upozornili, aby krotil svoje vášne, pretože podľa nás bolo jeho správanie neadekvátne,“ stojí vo vyhlásení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Fight Night Challenge, Foto: Šport24.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies