Koncert pre Nórsko spojil divákov TA3

NETKY.SK • 2 August 2011, 08:47 • 2 min
Koncert pre Nórsko spojil divákov TA3

Koncert pre Nórsko spojil divákov TA3

slovakia

left justify in out

img

Nedeľný koncert pre Nórsko, ktorý televízia TA3 vysielala naživo z bratislavského Hlavného námestia, sa stretol s výnimočným záujmom divákov. Prenos trvajúci od 18.00 do 21.15 h aspoň jednu minútu sledovalo až 514 324 divákov.
      "Výnimočný záujem o túto spoločenskú udalosť znamená jednoznačné popretie odkazu nórskeho vraha, ktorý Slovensko označil ako xenofóbnu a netolerantnú krajinu. V skutočnosti ľuďom na Slovensku solidarita vôbec nie je cudzia a ľudská bolesť sa ich dotýka tak, ako sa táto tragická udalosť dotkla celého sveta," povedal zástupca generálneho riaditeľa TA3 pre program, Martin Halanda.
      Televízia TA3 vo svojom spravodajstve Koncertu pre Nórsko vyčlenila najviac priestoru zo všetkých slovenských televízií. Koncert dostal priestor v živých prenosoch a mimoriadnej edícii správ. Dianie na mieste moderovala športová moderátorka a redaktorka TA3 Petra Ázácis.
      Priamy prenos z podujatia dosiahol v cieľovej skupine manažérov s vysokoškolským vzdelaním podiel 5,64 percenta. V skupine dospelých divákov z Bratislavy bol aktuálny podiel na sledovanosti 5,65 percenta. Obe hodnoty sú výrazne vyššie, ako priemerné ukazovatele podielov na sledovanosti.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies