Komárňanské lodenice majú nového majiteľa

NETKY.SK • 3 August 2012, 11:28 • 2 min
Komárňanské lodenice majú nového majiteľa

Komárňanské lodenice majú nového majiteľa - Slovensko Spoločnosť Slovenské lodenice Komárno, jediný výrobca riečnych lodí na Slovensku, zmenila majiteľa. Od štvrtka (2.

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosť Slovenské lodenice Komárno, jediný výrobca riečnych lodí na Slovensku, zmenila majiteľa. Od štvrtka (2.8.) ho nevlastní medzinárodná investičná banka European American Investment Bank AG, ale domáca akciová spoločnosť Stroje a Mechanizmy. Informuje o tom dnešné vydanie denníka Hospodárske noviny.
      Šéfom dozornej rady spoločnosti je podľa HN exminister výstavby za SMK László Gyurovszky, neskôr bol členom strany Most-Híd. "Dostali sme ponuku na kúpu lodeníc. V súčasnosti má na ruke zákazky a vidíme v nej potenciál," povedal denníku Gyurovszky. Predaj novinám potvrdil aj zástupca banky Viktor Popovič. Cena, ktorú nový majiteľ za firmu investičnej banke zaplatil, je zatiaľ neznáma.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies