Podľa Branislava Gröhlinga máme už len 300 zatvorených škôl

NETKY.SK • 20 Apríl 2021, 14:07 • 2 min
Podľa Branislava Gröhlinga máme už len 300 zatvorených škôl

BRATISLAVA - V diskusnej relácii rádia Expres Braňo Závodský naživo uviedol Branislav Gröhling, že počet zatvorených škôl klesol na 300.

slovakia

left justify in out

Branislav Gröhling dodal, že vrátane zatvorených škôl sa nevyučuje prezenčne v 914 triedach. V materských školách je 60 percent všetkých škôlkarov. V rámci prvého stupňa a končiacich ročníkov základných škôl je v triedach 86 percent detí z celkového počtu žiakov v týchto ročníkoch. Pripomenul, že tento týždeň sa otvoril ôsmy a deviaty ročník základných škôl. Otvorené sú materské školy, prvý stupeň základných škôl, posledný ročník stredných škôl a stredné zdravotnícke školy.

 

Súvisiaci článok: Do školských lavíc sa vrátili ôsmaci a deviataci ZŠ, podmienkou je však negatívny test na koronavírus


Uviedol, že v súčasnosti je zhruba 50-tisíc učiteľov a niekoľko tisíc nepedagogických zamestnancov zaočkovaných prvou dávkou vakcíny proti ochoreniu COVID-19. Doplnil, že učitelia by mali tento týždeň dostávať SMS pozvánky pre očkovanie druhou dávkou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies