Koho policajtka potešila chobotnicami a komu je určený policajný anjel?

NETKY.SK • 24 Október 2020, 17:41 • 2 min
Koho policajtka potešila chobotnicami a komu je určený policajný anjel?

Neraz, najmä v predvianočnom období, sa ukazuje kreativita. A to dokonca aj u ľudí, ktorých si všeobecne predstavujeme skôr so zbraňou, alebo v úplne iných činnostiach.

slovakia

left justify in out

Českí policajti sa pochválili netradičnou akciou, ktorou pomáhajú inak, než to káže ich heslo pomáhať a chrániť. Sú aj takí policajti, ktorí robia aj veci navyše, a to vo voľnom čase. A dokonca tým ukazujú aj vlastnú kreativitu. No a zvyšujú tak aj už aj tak v ostatnom čase dosť veľkú popularitu chobotničiek medzi deťmi.

 

 

Chobotničky

Príkladom je jedna policajtka, ktorá najnovšie tvorí aj rôzne hračky. „Naša kolegyňa sa venuje háčkovaniu a svoje výrobky - malé chobotničky venuje plzenskej neonatológii, kde pomáhajú tým úplne najmenším,“ uviedla polícia ČR na sociálnej sieti s dôvetkom, že príslušníčka vytvorila aj policajta-anjela.

 

Napíšte príbeh

A o to, kto dostane práve anjela môžete dostať aj vy, ak políciu zaujme práve váš príbeh, prečo by takéhoto anjela mali poslať práve vám či vášmu blízkemu. Inak v roku 2019 si podobné chobotničky našli cestu k deťom ležiacim v žilinskej fakultnej nemocnici.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies