Face-to-face marketing: Štýlová a ekonomická možnosť propagácie

NETKY.SK • 18 Január 2019, 09:00 • 2 min
Face-to-face marketing: Štýlová a ekonomická možnosť propagácie

Výstavy sú pre mnohé podniky nákladné, no disponujú výhodami, ktoré vytvárajú tie najlepšie predpoklady pre rýchlu návratnosť takejto investície. Face-to face marketing je jedným z najsilnejších a najvýkonnejších marketingových nástrojov a vystavovanie je jednou z jeho platforiem, ktorá umožňuje podnikom komunikovať s potenciálnymi zákazníkmi osobne.

slovakia

left justify in out

Rovnako ako pri mnohých reklamných stratégiách, je aj tu dôležité poznať možnosti, ktoré máte pred plánovaním návrhu takejto marketingovej stratégie k dispozícii. Dnes existujú rôzne typy najlepších promo stánkov, z ktorých si môžete vybrať, pretože každý z nich má svoj vlastný súbor špecifických vlastností.

 

Zvládnete aj kongres v Liptovskom Mikuláši

 

Stánky, ktoré využijete možno aj na plánovanom kongrese v Liptovskom Mikuláši, sú štýlovou a ekonomickou možnosťou propagácie produktov a služieb vašej firmy. Sú to všestranné a nákladovo efektívne marketingové nástroje, ktoré môžu vytvoriť a zlepšiť vizuálny vplyv vašej spoločnosti. Výhod je ale oveľa viac.

 

Rozvíjate a posilňujte svoju značku

 

Mnohé odvetvia prosperujú na dôvere a reputácii spoločnosti. A práve vtedy je značka obrovským motorom úspechu podniku, pretože na výstavách je skvelou platformou na prezentáciu v konkurenčnom prostredí. Ukazuje, že vaše podnikanie treba brať vážne, že je silné a dostatočne veľké na to, aby si mohlo dovoliť svoju vlastnú prítomnosť na popredných podujatiach.

 

Získate informácie o vývoji nového priemyslu

 

Výstavy nie sú len prospešné z hľadiska vytvárania predaja a propagácie. Sú mimoriadne vhodné na udržanie kľúčového vývoja; či ide o technologický vývoj špičkových mobilných telefónov, segmentáciu alebo vývoj iných nových výrobkov. Výstavy sú miestom, kde priemyselní špecialisti prezentujú svoje najnovšie inovácie a produkty potenciálnym zákazníkom.

 

Ukážka na obchodných výstavách znamená, že vaša firma bude v centre akcie a zostáva kľúčovým uchádzačom na trhu.

 

Face-to-face marketing

 

A sme opäť pri ňom. Pokiaľ ide o ovplyvňovanie rozhodnutia, žiadny nástroj marketingovej komunikácie nemôže konkurovať interakcii tvárou v tvár. E-mail, ktorý zdieľa vaše najnovšie propagačné akcie, bude často jednoducho čitateľný, no konverzný pomer zrejme minimálny.

 

Vystavenie produktov alebo služby vašej firmy na veľtrhu však poskytuje príležitosť spojiť sa so zákazníkmi, poskytnúť osobnú prezentáciu a mať spoločnú konverzáciu na základe otázok - všetko, čo pomôže uzavrieť dohodu oveľa efektívnejšie.

 

Face-to-face marketing bude mať vždy vyššiu mieru konverzie ako akýkoľvek iný marketingový komunikačný nástroj, a práve s univerzálnym promo stánkom sa o tom môžete veľmi rýchlo presvedčiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies