Kiska si chcel 'kúpiť' rappera Majka Spirita

NETKY.SK • 14 Február 2014, 09:18 • 2 min
Kiska si chcel 'kúpiť' rappera Majka Spirita

BRATISLAVA – Prezidentské voľby sú už o mesiac, a tak sa prezidentskí kandidáti čoraz intenzívnejšie snažia nakloniť si voličov na svoju stranu. Pomôcť im k tomu majú aj známe osobnosti. Prezidentský kandidát Andrej Kiska s jednou osobnosťou neuspel.

slovakia

left justify in out

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram napísal rapper Majk Spirit, že odmietol lákavú ponuku jedného z kandidátov na prezidenta. “Včera som odmietol €50.000 za podporu jedného z prezidentských kandidátov.. len aby si vedel aký som zapredaný..” Rapper si za to vyslúžil pozitívne komentáre zo strany fanúšikov.

Podľa denníku Nový Čas Majka Spirita kontaktoval filantrop Andrej Kiska. "Pravdaže áno, každý kandidát sa uchádza aj o podporu známych ľudí," uviedol Michal Račko z Kiskovko volebného tímu. Zároveň však tvrdil, že 50.000 eur nikomu za podporu neponúkli.

Keby sa prezidentské voľby konali začiatkom februára, Robert Fico by podľa prieskumu získal v prvom kole 38 percent hlasov. Do druhého kola by postúpil Andrej Kiska s podporou 17,3 percenta. Na treťom mieste by skončil Radoslav Procházka, ktorému by odovzdalo hlas 10,8 percenta opýtaných. Milana Kňažka by volilo 9,5 percenta respondentov, Pavla Hrušovského 9,3 percenta. Nasledujú Gyula Bárdos (5,6 percenta), Ján Čarnogurský (3,7 percenta), Helena Mezenská (2,5 percenta) a Viliam Fischer (1,2 percenta). Zvyšným kandidátom namerali v prieskume menej ako jedno percento.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies