VIDEO: Syn prišiel za otcom s tým, že mu treba k*diť. Tato bol ale cez videohovor v hlavných správach

NETKY.SK • 2 Júl 2021, 08:44 • 2 min
VIDEO: Syn prišiel za otcom s tým, že mu treba k*diť. Tato bol ale cez videohovor v hlavných správach

Covidové opatrenia pomaly doznievajú, no ešte všetkému nie je koniec. Aj počas pandémie sa však svet nezastavil a správy sa vysielali každý deň.

slovakia

left justify in out

Problém však môže nastať vtedy, keď sú všetky škólky z dôvodu opatrení zatvorené, a vám nezostáva nič iné, ako fungovať na báze homeoffice z domu a popritom jedným okom ešte dávať pozor na deti. 

 

img

 

Televízia ČT24 odvysielala koncom mája reportáž na tému, "či má ešte višegradský covidivý pas zmysel". Ako odborník k tejto téme vystúpil naživo v štúdiu cez videohovor námestník ministra zahraničných vecí pre riadenie sekcie právnej a konzulárnej sekcie Martin Smolek. 

 

Vyjadroval sa k téme covid pasov a cestovania v zahraničí, keď zrazu prišiel jeho syn a povedal otcovi hlášku, ktorá sa už stala známou po celej ČR - "Tati, mně se chce kadiť." Tí, čo to nepočuli na prvý raz, nemuseli zúfať. Syn totiž kompletne prerušil otcov komentár a aj on sa chcel dostať pred kameru. Vetu zopakoval ešte niekoľkokrát. 

 

 

V takejto situácii by sa nechcel ocitnúť asi žiadny rodič. Smolek sa moderátorke niekoľkokrát ospravedlňoval, no tá zachovala chladnú hlavu a podotkla, že bude známy ako v BBC. Reagovala tak na nasledovné video. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies