KHL: Slovan so zmenami, premiéra Štajnocha a Luntera

NETKY.SK • 24 September 2014, 13:49 • 2 min
KHL: Slovan so zmenami, premiéra Štajnocha a Luntera

BRATISLAVA - Nový tréner hokejistov Slovana Bratislava Petri Matikainen urobil pred svojou stredajšou premiérou na lavičke belasých viacero zmien v zostave.

slovakia

left justify in out

V stredu od 19.00 h nastúpi Slovan proti Medveščaku Záhreb prvýkrát v zostave s obrancom Martinom Štajnochom, ktorý sa doliečil po zranení, i útočníkom Máriom Lunterom, ktorý sa vrátil z Banskej Bystrice. V útoku nebude chýbať Ladislav Nagy, ktorý pre zranenie ramena vynechal predchádzajúci duel s CSKA Moskva.

 

Slovan chce proti Medveščak ukončiť sériu štyroch prehier. V úvode ročníka zdolal súpera doma 5:2 a už v piatok sa predstaví na chorvátskom ľade. Do bránky sa pri Matikainenovej premiére postaví Johan Backlund, v prvej obrane budú hrať Ivan Baranka a Michal Sersen a pred nimi Nagy s Václavom Nedorostom a Michalom Vondrkom. V druhom útoku by mali nastúpiť vedľa centra Tomáša Surového Milan Bartovič a Žiga Jeglič. V tretej formácii sa predstavia Libor Hudáček, Mário Bližňák a Tomáš Netík a vo štvrtej Lunter s Andrejom Šťastným a Mattom Murleym. 

 

Štajnoch bude hrať v tretej obrane s Tomášom Starostom, siedmym zadákom na súpiske bude Vladimír Mihálik. Informácie zverejnil web Slovana. 

 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Medveščakom Záhreb (zdroj: hcslovan.sk): Backlund (Janus) - Sersen, Baranka, Foster, Sigalet, Štajnoch, Starosta, V. Mihálik - L. Nagy, V. Nedorost, Vondrka - Jeglič, Surový, Bartovič - Netík, Bližňák, L. Hudáček - Murley, A. Šťastný, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies