KHL: Slovan proti Rige len s drobnými zmenami v zostave

NETKY.SK • 1 Október 2014, 12:21 • 2 min
KHL: Slovan proti Rige len s drobnými zmenami v zostave

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na stredajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Dinamu Riga len s malými zmenami v zostave v porovnaní s predchádzajúcim súbojom s Dinamom Minsk. Bratislavčania sa pokúsia o tretiu výhru v rade. Súboj sa začne o 19.00 h.

slovakia

left justify in out

Fínsky tréner Petri Matikainen prehodil dvojicu hráčov medzi druhým a štvrtým útokom. V druhom sa k Milanovi Bartovičovi a Tomášovi Surovému posunie Tomáš Netík, na krídle štvrtej formácie s Máriom Lunterom a Andrejom Šťastným bude hrať Matt Murley. 

 

Pre virózu pravdepodobne nenastúpi Kurtis Foster. K Michalovi Sersenovi sa preto posunie opäť Ivan Baranka, pri Jonathanovi Sigaletovi bude Martin Štajnoch. V tretej obrane s Tomášom Starostom by mal korčuľovať Ján Brejčák, Vladimír Mihálik bude siedmym zadákom. Do bránky sa postaví opäť Jaroslav Janus. Informuje o tom klubový web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Dinamom Riga: Janus (Backlund) - Sersen, Baranka, Sigalet, Štajnoch, Starosta, J. Brejčák, V. Mihálik - L. Nagy, V. Nedorost, Vondrka - Netík, Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, L. Hudáček - Murley, A. Šťastný, Lunter.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies