KHL: Marcel Hossa v tejto sezóne výplatu nevidel

NETKY.SK • 1 Október 2014, 09:16 • 2 min
KHL: Marcel Hossa v tejto sezóne výplatu nevidel

RIGA - Hokejisti Dinama Riga hrajú v Kontinentálnej hokejovej lige v tejto sezóne zatiaľ zadarmo, ale situácia sa má čochvíľa zmeniť.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre denník SME to tvrdí slovenský útočník lotyšského tímu Marcel Hossa. Práve Dinamo Riga bude v stredu najbližším súperom Slovana Bratislava v KHL. V tabuľke Západnej konferencie patrí Rižanom s 15 bodmi momentálne 8. priečka, čiže jedno miesto za Slovanom.

 

"V tejto sezóne som zatiaľ žiadnu výplatu nevidel. O svoje peniaze sa nebojím, klub mi ich - aj mojim spoluhráčom - musí vyplatiť. Vedenie nám sľúbilo, že po návrate z aktuálneho tripu do Rigy nám už výplaty nabehnú," uviedol Marcel Hossa pre SME. 

 

Mladší z bratov Hossovcov priznal, že v kariére takú situáciu ešte nezažil. "Tréneri nás upozorňujú, aby sme sa koncentrovali na hokej, že najdôležitejšie sú výsledky. Hrať bez výplaty nie je však nič príjemné," dodal Hossa, ktorý v tejto sezóne strelil zatiaľ štyri góly a na jeden prihral. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies