Nestíhate rysovať do plaviek? Takto to riešia v Thajsku!

NETKY.SK • 3 Máj 2019, 13:32 • 2 min
Nestíhate rysovať do plaviek? Takto to riešia v Thajsku!

Neuveriteľné, kam až môže zájsť ľudská lenivosť v kombinácii s túžbou po dokonalosti.

slovakia

left justify in out

S čoraz väčším spoločenským tlakom, ktorý kladie dôraz na dokonalý vzhľad, sú na vzostupe aj plastické operácie. Zväčšovanie prsníkov, pier, odsávanie tuku, úprava nosa, uší a podobne sú úž absolútne bežnou praxou, a to nie len u žien. Aj muži sa chcú páčiť, preto sa už môžeme stretnúť napríklad aj s brušnými implantátmi, ktoré vytvoria falošný „six pack“. Tento zákrok podstupujú najčastejšie štíhli muži, ktorí svalstvo akosi nevedia (alebo len nemajú dostatočnú vôľu) vybudovať sami. V Thajsku sa však stretávame s niečím úplne novým.

 

img

 

Po takzvanom „pekáči buchiet“ na bruchu túži azda každý muž. Áno, aj ten, čo má nejaké to kilečko navyše. Makať v posilňovni a obmedzovať sa v strave? Komu by sa to chcelo absolvovať! Radšej si zaplatí v prepočte 3300 eur a tehličky na bruchu si nechá vyformovať z vlastného tuku!

 

Dobre čítate. Istá thajská klinika sídliaca v Bangkoku sa pýši svojou „revolučnou“ metódou, pomocou ktorej odsáva mužom tuk z brucha tak, že im zároveň vyformuje falošné svalstvo. Ako sa vyjadril riaditeľ nemocnice, o túto bizarnú procedúru je čoraz väčší záujem, mesačne ju vraj absolvuje 20-30 mladých mužov.

 

Hoci lekári tvrdia, že ide o bezbolestný zákrok, fotografie a názory tých, ktorí ho podstúpili, hovoria o inom. Nuž, asi bude predsa len lepšie zájsť do tej telocvične.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies