Leo Brichta podpísal zmluvu v Poľsku! Ako vyzerá jeho budúcnosť v RFA?

NETKY.SK • 1 Apríl 2022, 14:55 • 2 min
Leo Brichta podpísal zmluvu v Poľsku! Ako vyzerá jeho budúcnosť v RFA?

Český bojovník Leo Brichta v uplynulých mesiacoch pútal pozornosť prestupom z Oktagonu MMA do novej organizácie Real Fight Arena a teraz si zrejme vyskúša novú výzvu. Pôsobiť by mohol v najväčšej európskej MMA organizácii KSW.

slovakia

left justify in out

Brichta podpísal zmluvu s poľskou agentúrou Artnox, ktorá ho bude pri jednaniach zastupovať a novinku oznámila na sociálnych sieťach. „Máme pre vás fantastickú správu! Leo Brichta – jeden z najväčších talentov českej MMA scény sa pripája k Artnox Fight Sport! Čoskoro sa dozviete, aké zaujímavé veci pre neho pripravujeme. Ďakujeme Nine Šurinovej Sedlákovej za skvelú spoluprácu pri podpise zmluvy, teraz je čas na športové úspechy.“

 

 

Leo Brichta opúšťa Oktagon, promotér Novotný chce jeho prestup ku konkurencii riešiť právnou cestou

 

Prioritou je údajne bojovníkov príchod do organizácie KSW, ktorá má v Európe fantastické renomé. Brichta sa má už 14. mája predstaviť na podujatí RFA: Grand Opening v Bratislave a je pravdepodobné, že by následne mohol zamieriť do Poľska. KSW zvyčajne umožňuje zápasníkom štartovať aj v iných spoločnostiach, a tak by sme rodáka z Prahy mohli v RFA vídať aj naďalej.

 

 

Brichta v poľskej agentúre rozšíril portfólio českých zápasníkov. Okrem neho zastupuje aj Patrika Kincla, Matouša Kohouta, Miroslava Broža, Magdalénu Šormovú a Lukáša Chotěnovského.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies