Spevák Otto Weiter si uctil pamiatku zosnulej manželky. Svokra a brat na zádušnú omšu neprišli!

NETKY.SK • 17 Júl 2021, 18:21 • 2 min
Spevák Otto Weiter si uctil pamiatku zosnulej manželky. Svokra a brat na zádušnú omšu neprišli!

Miloval ju z celého srdca. Otto a Andrea tvorili krásny pár, ktorý roky rozdával radosť svojimi vystúpeniami. Pred rokom, 15. júla, speváčka náhle zomrela na prasknutú aneuryzmu. Hoci má Otto po boku novú partnerku, hold manželke vzdal na úrovni. Chýbali len Andreini najbližší...

slovakia

left justify in out

Včera vo večerných hodinách sa konala v Pútnickom farskom kostole v Dunajskej Lužnej svätá omša za Ottovu nebohú manželku. Ako sa vyjadril, bola celebrovaná len pre ňu. Všetci, ktorí ju poznali a mali radi, sa takto mohli prísť za ňu aspoň pomodliť. Žiaľ, medzi smútiacimi chýbali dvaja jej najbližší - mama Helena a brat Janko napriek tomu, že ich Otto, samozrejme, pozval. K tejto otázke sa vyjadriť nechcel, iba dodal, že zo situácie je smutný, a že mu veľmi pomohla duševná útecha celebrujúceho farára.

 

img

 

Druhá udalosť sa konala ešte o deň skôr. Vo štvrtok 15. júla zorganizoval Otto Weiter v kultúrnom dome Zrkadlový háj v Petržalke burzu vecí zosnulej manželky.  Jej priaznivci si tam mohli za ľudové ceny, väčšinou 2, 3, 5 či 10 eur,  kúpiť jej halenky, bižutéria, kabelky, topánky či večerné šaty.  

 

img

 

"Predali sme viac ako polovicu ponúkaných vecí a veľmi sa teším, že sme pre nadáciu detskej onkológie vyzbierali  krásnu čiastku 1 693  eur. Čo bude so zvyškom? Chcem ho zadarmo ponúknuť tým, ktorí mi zachránili život. Po dohode s vedením zájdem do Ružinovskej nemocnice a darujem oblečenie miestnym sestričkám a lekárkam. No a čo zostane, ponúknem do divadiel. Je to výborný nápad mojej dcéry Andrey," povedal pre Netky spevák.

 

img

 

Charitatívna burza trvala do neskorých poobedných hodín a svojou účasťou ju podporili viaceré známe tváre ako Eva Máziková, Jadranka s Vladom Pašekom či Duo Muzika.  Z Andreinej najbližšej rodiny sa tu nakrátko mihol jej brat Janko s partnerkou.

 

"Chceme sa s Petrou poďakovať všetkým interpretom, ktorí prišli podporiť túto myšlienku. Všetkým fanúšikom a zúčastneným ešte raz srdečne ďakujeme za prejavenú úctu k Andrejke", vyjadril sa Otto Weiter na svojom facebookovom profile.

 

V septembri  chystá známy spevák do tretice veľký koncert venovaný pamiatke zosnulej manželky.   




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona