KHL: Koskinen pre padajúci rubeľ odmieta chytať za Novosibirsk

NETKY.SK • 4 December 2014, 17:22 • 2 min
KHL: Koskinen pre padajúci rubeľ odmieta chytať za Novosibirsk

NOVOSIBIRSK - Fínsky brankár Mikko Koskinen odmieta nastupovať na ďalšie zápasy za tím Kontinentálnej hokejovej ligy Sibir Novosibirsk, keďže sa mu vinou súčasnej krízy medzi Ruskom a Ukrajinou znižuje suma zárobku.

slovakia

left justify in out

Gólman má plat v ruských rubľoch, táto mena zo dňa na deň oslabuje voči doláru i euru. Reálne tak síce dostane rovnakú sumu ako doteraz, ale po prepočítaní na eurá je oveľa nižšia.

 

Koskinen by mal v najbližšom čase rozviazať zmluvu s Novosibirskom. Skúsený gólman mal podľa zdrojov ruských médií odmietnuť nastúpiť už na pondelkový zápas na ľade Dinama Riga, v ktorom dostal šancu Nikita Bespalov. Pôvodne nechcel chytať ani v stredu proti Atlantu Mytišči, ale po rozhovore s vedením klubu zmenil názor. Už skôr sa špekulovalo o tom, že by Koskinen zamieril do SKA Petrohrad. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies