KHL: Jokerit predĺžil kontrakt s kapitánom Nikom Kapanenom

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 15:18 • 2 min
KHL: Jokerit predĺžil kontrakt s kapitánom Nikom Kapanenom

HELSINKI - Fínsky účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Jokerit Helsinki sa dohodol na pokračovaní spolupráce so svojím kapitánom Nikom Kapanenom.

slovakia

left justify in out

Ako informovala oficiálna internetová stránka "žolíkov", čoskoro 37-ročný stredný útočník (nar. 29. apríla 1978) predĺžil kontrakt s klubom aj na sezónu 2015/2016.

 

"Kapanen je jeden z najsvedomitejších špičkových hráčov vo fínskom hokeji. Tímu ide príkladom a je skvelé, že bude jeho kapitán aj v ďalšom ročníku," uviedol generálny manažér Jokeritu Jari Kurri. 

 

Niko Kapanen v uplynulej sezóne KHL nazbieral v 60 stretnutiach základnej časti 33 bodov (9+24), v play-off pre zranenie odohral iba štyri duely s bilanciou dve asistencie. Majster sveta z Bratislavy 2011, strieborný olympijský medailista z Turína 2006 a bronzový z Vancouveru 2010 má v bohatej kariére za sebou zastávky v Hämeenlinne, Dallase, švajčiarskom Zugu, Atlante, Phoenixe, ruskej Kazani a Leve Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies